Batarya 100'den 0 oluyor

UmutAKSOY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Lenovo marka i7 4060 modeli, 16 GB RAM'e sahip bir cihazım var. Son 1-2 haftadır bataryasıyla ilgili sorun yaşıyorum. Bataryam %100 şarjdayken cihazı şarjdan çıkarınca aniden kapanıyor ve batarya seviyesi 0'a düşüyor. Bilgisayar tekrar açılmıyor. Güç kablosunu takıp açtığımda ise şarj seviyesi 0 olarak gözüküyor. Ancak 1 dakika bekledikten sonra tekrar %100 oluyor. Fakat bataryayı çıkarınca bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Format atmam gerektiğinde dosyalarımın çokluğu sebebiyle zorlanıyorum, ancak elzemse bir çözüm bulabiliriz. Teşekkürler.

Arkadaşlar, merhaba. Lenovo marka i7 4060 modeli, 16 GB RAM'e sahip bir cihazım var. Son 1-2 haftadır bataryasıyla ilgili sorun yaşıyorum. Bataryam %100 şarjdayken cihazı şarjdan çıkarınca aniden kapanıyor ve batarya seviyesi 0'a düşüyor. Bilgisayar tekrar açılmıyor. Güç kablosunu takıp açtığımda ise şarj seviyesi 0 olarak gözüküyor. Ancak 1 dakika bekledikten sonra tekrar %100 oluyor. Fakat bataryayı çıkarınca bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Format atmam gerektiğinde dosyalarımın çokluğu sebebiyle zorlanıyorum, ancak elzemse bir çözüm bulabiliriz. Teşekkürler.

Garantiye verin batarya gitmiş.

Windows'un kendi onarımlarını yaptım ve şu an için sorun yok. Eğer sorunlar devam ederse, cihazı garantiye göndereceğim. Konu açık kalsın; garantiye gönderilirse veya sorun devam ederse 3 gün içinde konuyu kapatırım.

Dosya Ekleri

• Pil.png
    Pil.png
    67,3 KB · Görüntüleme: 43
Sorun bataryadaymış. Maltepe BDHLenovo yetkili servisine gönderdim arıza tespiti 1 gün sürdü parçanın gelmesi yaklaşık 4 5 gün sürdü parça geldiği gün testleri yapıp yolladılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı