Batarya Kullanımı?

Size söylemiştim. Prizden çektikten sonra kısa sürede biten şarj'dan bahsetmiyor muyuz ?

Hayır kısa sürede değil. Zaten 2 saat içerisinde bitiyor şarj ama ben oyun oynarken bitmesinden rahatsız oluyorum. Sürekli şarjda duruyor oyun oynarken. Sorun olur mu oyun oynarken durması ?

Yani oyun oynarken 7/24 şarjda durması mı iyi yoksa %100 olunca çıkartıp 10 da takmak mı ? Tam bir aydınlık getirirmisiniz ?

Yani oyun oynarken 7/24 şarjda durması mı iyi yoksa %100 olunca çıkartıp 10 da takmak mı ? Tam bir aydınlık getirirmisiniz ?

Kendi bilgisayarımdan örnek vereyim. Oyun oynamak için bilgisayarda "Power4Gear Hybrid" adlı bir yazılım var onu performans moduna alıyorum, ve bilgisayarı fişe takıyorum. Bu ikisi olduğunda bilgisayar max performansda çalışıyor fişe takılı olunca performans artıyor. Oyun oynarken fişe takılı olsun, internette veya normal gezinirken eğer %100 dolduysa fişten çıkmış şekilde dursun.

Laptopum şarjda iken oyun oynuyorum batarya sorun çıkartır diye korkuyorum , Oyun oynerken bataryayı çıkartsam bataryasız oynasam Bilgisayarıma Zarar verir miyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı