Çözüldü Batarya nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha geçen değiştirdim bataryayı hocam bende aynı telefonun malzemesiz zor biraz.

Hocam malzemem var bataryayı önceden değiştirdiğimiz yer neyle yapıştırmışsa çıkmıyor bataryanın dışı soyuldu kıvılcım çıktı korkudan eve sokamıyorum yağmurlu havada dışarıda şimdi ekranı yapıştırdım batarya çıkmadığı için gece gece rahat yatamam pencerenin yanında duruyor öylece biri bir şey söylese gidip deneyeceğim yazanda yok.

Hocam malzemem var bataryayı önceden değiştirdiğimiz yer neyle yapıştırmışsa çıkmıyor bataryanın dışı soyuldu kıvılcım çıktı korkudan eve sokamıyorum yağmurlu havada dışarıda şimdi ekranı yapıştırdım batarya çıkmadığı için gece gece rahat yatamam pencerenin yanında duruyor öylece biri bir şey söylese gidip deneyeceğim yazanda yok.

Hocam, esasında yazıldı, riskli dendi, bir bilene yaptır dendi. Sen riski alıyorsan asetonla dene, denildiği gibi aseton çok iyi bir çözücüdür, ancak usturuplu kullanılmalı, sadece yapıştırıcıyı değil bir çok plastik türünü de çözer (eritir).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sorunu kendi yöntemlerimle çözdüm konuyu kapatmayı unutmuşum. Sivri ve keskin bir aletle yapışkanı kesip bataryayı ayırdım. Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı