Çözüldü Batarya Takılıyken Bilgisayar Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destan

Decapat
Herkese merhaba, dün satın aldığım ssd ve ikincil harddisk kutusu elime ulaştı. Montajı yaptım, kasayı kapattım ve açma tuşuna bastım ancak bilgisayar hiç tepki vermedi. Bilgisayarı tekrar söktüm kontrol ettim ve en son şunun farkına vardım. Gömülü olan bataryayı söktüğüm zaman bilgisayar adaptörle beslenerek çalışıyor. Batarya takılı iken iki türlüde tepki vermiyordu. Batarya takılı iken şarja takınca, şarj ışığı yanıyor. Bilgisayarımın modeli, Asus K555UB ve alınalı iki yıl bir ay oldu. Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Sorun çözüldü arkadaşlar teşekkür ederim, sorun sokettendi galiba. Arkadaşımla denerken çalıştı ve vidalarını sıktık. Kendisinde üç tane takılı vida vardı biz şu an beş yuvanın hepsinide taktık. Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
2 tane mi batarya var yani? Öyle bilgisayarlarda genelde çıkartılabilir pil önce harcanır ki yedek çıkartılabilir takılsın. Söktüğün sırada bir şey olmuş olmalı. Gömülü pilin pinlerini çıkartıp bir daha takman belki işe yarayabilir.

Sorun çözüldü arkadaşlar teşekkür ederim, sorun sokettendi galiba. Arkadaşımla denerken çalıştı ve vidalarını sıktık. Kendisinde üç tane takılı vida vardı biz şu an beş yuvanın hepsinide taktık. Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı