Bataryası çıkmayan telefonlar izlenebilir mi?

muallim

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Filmlerde izlediğini anlayan kişiler telefonun bayaryasını çıkartır ve bundan kurtulur. Şimdi ise Bataryası çıkmayan telefonlar var piyasada. Birisi takip edebilir mi bu telefonları? Sonuçta batarya sürekli takılı. Bunun altında yatan bilimsel bilgi nedir?

Yani ben o cihazı alıp istediğim kişiyi takip edebileceğim öyle mi?

Bu arada, Telefonları takip eden bir cihaz satılıyorsa sanırım bu cihaz Radarları da takip eder diye düşünüyorum. Böyle bir durumda hız tutkunları yaşadı desene... Benim de Radarlarla başım dertte, yılda en az 3-5 Radar ceza oluyor.:D

Yani ben o cihazı alıp istediğim kişiyi takip edebileceğim öyle mi?

Bu arada, Telefonları takip eden bir cihaz satılıyorsa sanırım bu cihaz Radarları da takip eder diye düşünüyorum. Böyle bir durumda hız tutkunları yaşadı desene... Benim de Radarlarla başım dertte, yılda en az 3-5 Radar ceza oluyor.:D
Neden olmasın ? :)

Numaraya göre takip edildiğinde sim kartı çıkartsak sorun olmaz gibi geliyor. Diğer türlü neye göre takip edecekler imei numarasını filan bilmek gerekiyor sanırım. Filmlerde görüyorum hep dikkatimi çekiyor. Arka Sokaklarda filan bunun neye dayandığını merak ettim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı