Çözüldü Bataryası çıkmayan Xiaomi Redmi 12C donunca nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Magisk uygulamasını indirin ve açın, Üstteki daire simgesine tıklayın.
Ardından program sizlere birkaç yeniden başlatma yöntemi sunacaktır. Telefonunuzu nasıl yeniden başlatmak istediğinizi seçin.
En üstteki seçenek normal yeniden başlatma yöntemidir. Diğer seçenekler Fastboot yolu ile yeniden başlatma vb'leridir. Yalnızca telefonunuzu yeniden başlatmak istiyorsanız "Reboot"u seçin. Yeniden başlatma seçeneği telefonu kapatır ve tekrar açar.

Artı -2 Eksi
Magisk uygulamasını indirin ve açın, Üstteki daire simgesine tıklayın.
Ardından program sizlere birkaç yeniden başlatma yöntemi sunacaktır. Telefonunuzu nasıl yeniden başlatmak istediğinizi seçin.
En üstteki seçenek normal yeniden başlatma yöntemidir. Diğer seçenekler Fastboot yolu ile yeniden başlatma vb'leridir. Yalnızca telefonunuzu yeniden başlatmak istiyorsanız "Reboot"u seçin. Yeniden başlatma seçeneği telefonu kapatır ve tekrar açar.
Donan telefona bu işlemi nasıl yapacağız, anlatır mısın? Bu konu da biraz cahilim de.

@SadeceBirİnsanAHuman
Güç ve ses kısma tuşuna 15 saniye basılı tut. Yeniden başlar.

Evet sonuçta donanımsal ve kötü bir seçim yapmışsın ama hayırlı olsun.
Teşekkürler. Ben 2 ürün belirledim. Biri Reeder S19 Max Pro idi. Diğeri Xiaomi Redmi 12C. En az şikayet bu üründe olduğu için bunu seçtim. Fiyatına göre bence iyi bir performans sunuyor. Ben günlük kullanım için aldım. Olağanüstü bir performans beklentim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı