Batma Arkham Knight'a Türkçe yama çıkar mı?

Biraz beklememiz gerekebilir ama oyunun hikayeyle fazla ilgisi yok bence, türkçe yama gerekmez deyip 2.plana atabilirler sonuçta Türkçe yama bekleyen bir çok oyun var.

Öncelikle bilgisayarda oyundaki sorunların çözülmüş olması gerekli. Ondan sonra dil dosyaları açılabiliyorsa elbetteki çevrilecektir.
Biraz beklememiz gerekebilir ama oyunun hikayeyle fazla ilgisi yok bence, türkçe yama gerekmez deyip 2.plana atabilirler sonuçta Türkçe yama bekleyen bir çok oyun var.
Oyunda hikayede ve yan görevlerde çözmemiz gereken tonla olay ve bulmaca var. İngilizce en çok bu tür oyunlarda devreye giriyor. Nasıl bu oyuna Türkçe yamanın fazla gerekmediğini söyleyebilirsiniz anlamış değilim.

Oyunda hikayede ve yan görevlerde çözmemiz gereken tonla olay ve bulmaca var. İngilizce en çok bu tür oyunlarda devreye giriyor. Nasıl bu oyuna Türkçe yamanın fazla gerekmediğini söyleyebilirsiniz anlamış değilim.
Ben kendime göre cevap verdim İngilizcem fazla iyi olmasada biraz birşeyleri anlayabiliyorum. Bunlar sadece kendi düşüncelerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı