M MustafaUser Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #1 Steam'den aldım. Yama yaptım. İlk başta sorun yoktu. Sonraki girişim ses kalitesi bayağı düştü. Sonraki girişim ses hiçbir şekilde yoktu. Sonraki girişim ses kalitesizken bir anda normale döndü. Menüde bu ses neden böyle?
Steam'den aldım. Yama yaptım. İlk başta sorun yoktu. Sonraki girişim ses kalitesi bayağı düştü. Sonraki girişim ses hiçbir şekilde yoktu. Sonraki girişim ses kalitesizken bir anda normale döndü. Menüde bu ses neden böyle?
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Kasım 2023 #2 Mikrofonunuz açılıyor olabilir mi oyuna girdiğinizde? Artı 0 Eksi
KS KS M MustafaUser Centipat Katılım 26 Ekim 2023 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Leka dedi: Mikrofonunuz açılıyor olabilir mi oyuna girdiğinizde? Genişletmek için tıkla... olabilir hiç düşünmemiştim o oyun için mik yasaklasam düzelir mi Artı 0 Eksi
Leka dedi: Mikrofonunuz açılıyor olabilir mi oyuna girdiğinizde? Genişletmek için tıkla... olabilir hiç düşünmemiştim o oyun için mik yasaklasam düzelir mi
L Leka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 10 4 Kasım 2023 #4 MustafaUser dedi: olabilir hiç düşünmemiştim o oyun için mik yasaklasam düzelir mi Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
MustafaUser dedi: olabilir hiç düşünmemiştim o oyun için mik yasaklasam düzelir mi Genişletmek için tıkla... Evet.