Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi

Gelen istekler üzerine yamayı inceleme kararı aldım ve pek de güvenilir olduğunu söyleyemem.

ProcMon'la:

ProcMon'suz:

Yamayı nereden almıştın acaba @Penetrator God? Yama güvenli değil demiyorum fakat sorunlu çalışıyor sanki, analizden bu anlaşılabiliyor. Verileri içine sıkıştırmış ve sonrasında kendi içinde sıkıştırılan veriyi ayırıp dosya yoluna koymayı istiyor. Algoritmasında bir yanlışlık varsa -ki olası- şimdiye kadar "Oyunumu bozdu" söylemleri doğru olabilir.

Yamanın kaynağını verirseniz hoş olur, ayrıca farklı bir yama varsa onu kullanmak daha doğru olur zira birçok kişi sorun yaşamış.

Size burada sorular yönelttim ve sormamışım gibi mi davranıyorsunuz bana mı öyle geliyor @Penetrator God? Ben orada belirli veriler verdim, bunlara dayanarak sizlere soru yönelttim. Gerekli bilgileri vermezseniz üyeleri kurtarmış oluyoruz, zarar vermiş değil.

Size burada sorular yönelttim ve sormamışım gibi mi davranıyorsunuz bana mı öyle geliyor @Penetrator God? Ben orada belirli veriler verdim, bunlara dayanarak sizlere soru yönelttim. Gerekli bilgileri vermezseniz üyeleri kurtarmış oluyoruz, zarar vermiş değil.

Bu yazdığınız yorumu hiç görmedim yoksa kesinlikle cevap verirdim. Görüpte cevap vermemek gibi bir durum yok. Aldığım yer en başından beri konu başlığında da yazdığı gibi yapımcılarının sitesi olan animus. Bu yama en başta ücretli olarak satılıyordu fakat oyunun yapımcılarına giden bir şikayet sonrası mı bilmiyorum Animus'un yöneticilerine telif hakkı uyarısı gitmiş. Yapımcılar bu nedenle yamayı satıştan kaldırdılar ve ardından yama ücretsiz olarak belirli bir süre de sitelerinde durmaya devam etti. Fakat şu an ücretsiz versiyonu da tamamen kaldırılmış durumda. Yama virüssüz çünkü kendim dediğim gibi kullandım hem de Kaspersky Premium kuruluyken. Hatta geçen seneydi ve o zamandan beri bilgisayarıma format dahi atmadım hala aynı Windows'u kullanıyorum. İlk kurduğumda virüs yemiş olsam fark etmesem 1 sene içinde bunu fark ederdim. Olsa zaten algılaması gerekirdi kurulum sırasında. Fakat yamanın oyunu bozmasının nedeni de oyunun sahip olan kişilerin platformlarıyla alakalı da olabilir ben GOG sürümünde kullandım oyun falan bozulmadı. Steam versiyonunda belki böyle bir durum vardır. Ben buna da inanmıyorum gerçi çünkü yamanın oyunu kasten bozması gibi bir durum yok. Belirli bir platforma uygun olarak da yapılmışta değil ki uyumsuzluk olsun. Hem korsan hem de orijinal oyunlarda çalışıyor. Bu yama on binlerce kez indirildi. Birkaç kişi kurulumunun uzun sürmesinden dolayı yarıda kesip iptal ettiğinden belki dosyaları da bozulmuşta olabilir. Tahmin yürütmekten başka bir şey yapamam tek emin olduğum şey virüssüz olduğu. Bunlara rağmen birkaç kişinin lafıyla on binlerce kez indirilmiş ve kullanılmış bir yamayı yasaklamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Benim hiçbir kazancım zaten yok yamanın indirilip kullanılmasında. Bu tür sorunlar her yama da olur. İlla biri kuramaz beceremez. O zaman bu mantıkla bütün bölümü kaldırmanız lazım forumdan.

Son düzenleme:
Bu yazdığınız yorumu hiç görmedim yoksa kesinlikle cevap verirdim. Görüpte cevap vermemek gibi bir durum yok. Aldığım yer en başından beri konu başlığında da yazdığı gibi yapımcılarının sitesi olan animus. Bu yama en başta ücretli olarak satılıyordu fakat oyunun yapımcılarına giden bir şikayet sonrası mı bilmiyorum Animus'un yöneticilerine telif hakkı uyarısı gitmiş. Yapımcılar bu nedenle yamayı satıştan kaldırdılar ve ardından yama ücretsiz olarak belirli bir süre de sitelerinde durmaya devam etti. Fakat şu an ücretsiz versiyonu da tamamen kaldırılmış durumda. Yama virüssüz çünkü kendim dediğim gibi kullandım hem de Kaspersky Premium kuruluyken. Hatta geçen seneydi ve o zamandan beri bilgisayarıma format dahi atmadım hala aynı Windows'u kullanıyorum. İlk kurduğumda virüs yemiş olsam fark etmesem 1 sene içinde bunu fark ederdim. Olsa zaten algılaması gerekirdi kurulum sırasında. Fakat yamanın oyunu bozmasının nedeni de oyunun sahip olan kişilerin platformlarıyla alakalı ben GOG sürümünde kullandım oyun falan bozulmadı. Steam versiyonunda belki böyle bir durum vardır. Ben buna da inanmıyorum gerçi çünkü yamanın oyunu kasten bozması gibi bir durum yok. Belirli bir platforma uygun olarak da yapılmışta değil ki uyumsuzluk olsun. Hem korsan hem de orijinal oyunlarda çalışıyor. Bu yama on binlerce kez indirildi. Birkaç kişi kurulumunun uzun sürmesinden dolayı yarıda kesip iptal ettiğinden belki dosyaları da bozulmuşta olabilir. Tahmin yürütmekten başka bir şey yapamam tek emin olduğum şey virüssüz olduğu. Bunlara rağmen birkaç kişinin lafıyla on binlerce kez indirilmiş ve kullanılmış bir yamayı yasaklamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Benim hiçbir kazancım zaten yok yamanın indirilip kullanılmasında. Bu tür sorunlar her yama da olur. İlla biri kuramaz beceremez. O zaman mantıkla bütün bölümü kaldırmanız lazım forumdan.

Bölümü kaldırma konusunda sana katılıyorum, virüs var ya da yok ama sapasağlam olan yamaların link i bile kaldırılıyor ya linklere izin verin ya da bölümü kaldrın.

Bu yazdığınız yorumu hiç görmedim yoksa kesinlikle cevap verirdim. Görüpte cevap vermemek gibi bir durum yok. Aldığım yer en başından beri konu başlığında da yazdığı gibi yapımcılarının sitesi olan animus. Bu yama en başta ücretli olarak satılıyordu fakat oyunun yapımcılarına giden bir şikayet sonrası mı bilmiyorum Animus'un yöneticilerine telif hakkı uyarısı gitmiş. Yapımcılar bu nedenle yamayı satıştan kaldırdılar ve ardından yama ücretsiz olarak belirli bir süre de sitelerinde durmaya devam etti. Fakat şu an ücretsiz versiyonu da tamamen kaldırılmış durumda. Yama virüssüz çünkü kendim dediğim gibi kullandım hem de Kaspersky Premium kuruluyken. Hatta geçen seneydi ve o zamandan beri bilgisayarıma format dahi atmadım hala aynı Windows'u kullanıyorum. İlk kurduğumda virüs yemiş olsam fark etmesem 1 sene içinde bunu fark ederdim. Olsa zaten algılaması gerekirdi kurulum sırasında. Fakat yamanın oyunu bozmasının nedeni de oyunun sahip olan kişilerin platformlarıyla alakalı ben GOG sürümünde kullandım oyun falan bozulmadı. Steam versiyonunda belki böyle bir durum vardır. Ben buna da inanmıyorum gerçi çünkü yamanın oyunu kasten bozması gibi bir durum yok. Belirli bir platforma uygun olarak da yapılmışta değil ki uyumsuzluk olsun. Hem korsan hem de orijinal oyunlarda çalışıyor. Bu yama on binlerce kez indirildi. Birkaç kişi kurulumunun uzun sürmesinden dolayı yarıda kesip iptal ettiğinden belki dosyaları da bozulmuşta olabilir. Tahmin yürütmekten başka bir şey yapamam tek emin olduğum şey virüssüz olduğu. Bunlara rağmen birkaç kişinin lafıyla on binlerce kez indirilmiş ve kullanılmış bir yamayı yasaklamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Benim hiçbir kazancım zaten yok yamanın indirilip kullanılmasında. Bu tür sorunlar her yama da olur. İlla biri kuramaz beceremez. O zaman mantıkla bütün bölümü kaldırmanız lazım forumdan.
Hocam yama çalışıyor olabilir dediğiniz gibi ancak belki de eskiden çalışıyordu. Maalesef artık çalışmıyor. Burada zaten belirli bir durum var. Önceden indirenler bu sorunu yaşamamış. Günümüze geldiğimizde ise gitgide bu sorunu yaşayanlar olmuş.
Yama zaten virüslü değil, oyun dosyasını siliyor. Burada bir kaç kişinin lafı değil, yamanın çalışıp çalışmaması önemli. Hatta konu kalkmasa da olur. Virüs içermiyor sonuç olarak. Buradaki birkaç kişi yalan söylüyor olamaz. Zaten türkçe oynamak için bu yamayı indirmişler. Türkçe oynamak isteyen biri gelip buraya atıp tutar mı?

Bölümü kaldırma konusunda sana katılıyorum, virüs var ya da yok ama sapasağlam olan yamaların link i bile kaldırılıyor ya linklere izin verin ya da bölümü kaldrın.

Orta da verilen bir zararda yok ki? En fazla oyun bozulabilir orijinalse dosyaları doğrulatır hemen anında çözer. Korsansa en baştan indirip kurar. Fakat bu bile zaten bir iddia. Kendim kullanmadığım bir şeyi ben paylaşmam hiçbir zaman. Tamamen virüs söylentisini takıntı yapıp yamanın kurulumunu beklemeyip tamamlanmadan kapatan kişilerin uydurmaları. Yamanın setup dosyası böyle yapacak bir şey yok. Zaman gerekiyor kurulumu için.

Orta da verilen bir zararda yok ki? En fazla oyun bozulabilir orijinalse dosyaları doğrulatır hemen anında çözer. Korsansa en baştan indirip kurar. Fakat bu bile zaten bir iddia. Kendim kullanmadığım bir şeyi ben paylaşmam hiçbir zaman. Tamamen virüs söylentisini takıntı yapıp yamanın kurulumunu beklemeyip tamamlanmadan kapatan kişilerin uydurmaları. Yamanın setup dosyası böyle yapacak bir şey yok. Zaman gerekiyor kurulumu için.
Hocam. Neden oyun dosyaları silindi diye yalan söyleyelim?

Hocam denemedim yamayı zaten PC açmıyor bile oyunu orasını bilemem ben bölüm için konuştum sadece :)

Yüklenmesini bekledim hocam. Affedersiniz ama insanları salak olarak görmeyin.

Açıkçası burada görebildiğim bir kişi var. Diğer yandan çoğul konuşarak yamayı indirmiş ve benim gibi sorunsuz kullanmış diğer herkesi de bu saçma sapan iddiana katılan ortakmış arkana bir kitle olarak toplamaya çalışıyor olman ayrıca komik. Hala yapımında bile yer almadığım bir yamayı paylaşarak sözde insanların oyunlarını bozmakla bir şey kazanıyormuşum gibi yorum yapıyorsun. Artık daha fazla cevap yazmayacağım moderatör ne uygun görüyorsa onu yapabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı