Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi

Açıkçası burada görebildiğim bir kişi var. Diğer yandan çoğul konuşarak yamayı indirmiş ve benim gibi sorunsuz kullanmış diğer herkesi de bu saçma sapan iddiana katılan ortakmış arkana bir kitle olarak toplamaya çalışıyor olman ayrıca komik. Hala yapımında bile yer almadığım bir yamayı paylaşarak sözde insanların oyunlarını bozmakla bir şey kazanıyormuşum gibi yorum yapıyorsun. Artık daha fazla cevap yazmayacağım moderatör ne uygun görüyorsa onu yapabilir.
Aynen kitle toplamaya çalışıyorum. Kocaman bir kitle ile evinize baskın yapacağım. Ne alaka? Ben doğru söylesem de söylemesem de kazancım yok.

Bu yazdığınız yorumu hiç görmedim yoksa kesinlikle cevap verirdim. Görüpte cevap vermemek gibi bir durum yok. Aldığım yer en başından beri konu başlığında da yazdığı gibi yapımcılarının sitesi olan animus. Bu yama en başta ücretli olarak satılıyordu fakat oyunun yapımcılarına giden bir şikayet sonrası mı bilmiyorum Animus'un yöneticilerine telif hakkı uyarısı gitmiş. Yapımcılar bu nedenle yamayı satıştan kaldırdılar ve ardından yama ücretsiz olarak belirli bir süre de sitelerinde durmaya devam etti. Fakat şu an ücretsiz versiyonu da tamamen kaldırılmış durumda. Yama virüssüz çünkü kendim dediğim gibi kullandım hem de Kaspersky Premium kuruluyken. Hatta geçen seneydi ve o zamandan beri bilgisayarıma format dahi atmadım hala aynı Windows'u kullanıyorum. İlk kurduğumda virüs yemiş olsam fark etmesem 1 sene içinde bunu fark ederdim. Olsa zaten algılaması gerekirdi kurulum sırasında. Fakat yamanın oyunu bozmasının nedeni de oyunun sahip olan kişilerin platformlarıyla alakalı da olabilir ben GOG sürümünde kullandım oyun falan bozulmadı. Steam versiyonunda belki böyle bir durum vardır. Ben buna da inanmıyorum gerçi çünkü yamanın oyunu kasten bozması gibi bir durum yok. Belirli bir platforma uygun olarak da yapılmışta değil ki uyumsuzluk olsun. Hem korsan hem de orijinal oyunlarda çalışıyor. Bu yama on binlerce kez indirildi. Birkaç kişi kurulumunun uzun sürmesinden dolayı yarıda kesip iptal ettiğinden belki dosyaları da bozulmuşta olabilir. Tahmin yürütmekten başka bir şey yapamam tek emin olduğum şey virüssüz olduğu. Bunlara rağmen birkaç kişinin lafıyla on binlerce kez indirilmiş ve kullanılmış bir yamayı yasaklamak istiyorsanız siz bilirsiniz. Benim hiçbir kazancım zaten yok yamanın indirilip kullanılmasında. Bu tür sorunlar her yama da olur. İlla biri kuramaz beceremez. O zaman bu mantıkla bütün bölümü kaldırmanız lazım forumdan.

Ben virüs olduğuna ilişkin bir söylemde bulunmadım, emin olun. Sorunlu çalıştığını dile getirmişim. Bu tür sorunlar her yamada olur demek de doğru değil fakat en başından GOG'da sorunsuz çalıştığını belirtseydiniz konunuza ufak bir not düşerdik ve tüm sorun çözülürdü. Konunuzu düzeltip not ekliyorum, bilginize. Geri dönütünüz için sağ olun, iyi geceler dilerim.

Link tarafımca kaldırıldı. Çok fazla şikayet olduğundan ve yaşanan sorunların çözümünü bilmediğim gibi nedeni de anlamadığımdan geçte olsa bu kararı almak zorunda kaldım. Farklı kaynaklardan bu yamaya ulaşabilirsiniz isteyen olursa Google yazınca çıkıyor zaten ama benim aracılığımla indirmeyin arkadaşlar. Bir yama kullandık paylaştık derdi de bana kaldı.

Dosya Ekleri

• batman k hata.png
    batman k hata.png
    80,3 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı