Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi

Rusça olma muhabbetini çok duydum. Bazılarında olmuyor bazılarında oluyor bu yama problemli bayağı. Biri yamaya çekidüzen verse iyi olacak.
Dileğin için teşekkür ederim ayrıca.

Hocam şuna bir bakın.
Ekran görüntüsü 2023-10-21 155944.png

Maalesef bulamadım. İngilizce oynuyorum.

Ben çözümü şu şekil buldum ama tam çözüm denmez. O hatayı aldığım yerde Steam'den dosya doğrulama yapıyorum sonra o bölümü geçtikten sonra tekrardan yüklüyorum yamayı. Ama bunu yapsamda 20 - 25 dk da bir tekrar oluyor. @Penetrator God siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hatta oyun şuanda oyuna devam et dediğimde böyle hata vermekte. Ben yamanın eski sürümler için olduğunu düşünmekteyim.

Dosya Ekleri

• 1697969521872.png
    1697969521872.png
    38,4 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
16 Kasım 2023'te yamayı Steam platformuna (6 MB) bir de diğer yamayı (1 GB) indirip indirdiğim sırayla kurdum. 6MB olan 15 dakika kadar sürdü. Sonra "movies" klasörüne 1GB olanı attım oyuna başarılı bir şekilde girdim. Oyunu çok azıcık oynadım sadece İngilizce kalmış birkaç yer var o kadar bir de oyuna girerken oyunda bir şeyler değişti zarar verebilir diyor onu yoksayıp geçin. Virüs falan da yok tüm güvenlik Defender antivirüs gibi şeyleri kapatın ki bir şeyler silip oyunu bozmasın ve CMD'de gerçekleşen işlemlerle karışmayıp sabırla bekleyin bende sorunsuz bir şekilde çalıştı şimdiye kadar konuda bahsedilen bir problemi bile yaşamadım.

Bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı