Batman Arkham Knight %100 Türkçe Yama - Animus Projesi

Maalesef bulamadım. İngilizce oynuyorum.

Ben çözümü şu şekil buldum ama tam çözüm denmez. O hatayı aldığım yerde Steam'den dosya doğrulama yapıyorum sonra o bölümü geçtikten sonra tekrardan yüklüyorum yamayı. Ama bunu yapsamda 20 - 25 dk da bir tekrar oluyor. @Penetrator God siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hatta oyun şuanda oyuna devam et dediğimde böyle hata vermekte. Ben yamanın eski sürümler için olduğunu düşünmekteyim.

Dosya Ekleri

• 1697969521872.png
    38,4 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
Yamayı kurdum CMD üzerinden kaç dakika bekledim oyun fazladan 10 GB yer kaplamaya başladı ve sonrasında CMD ekranında dondu oyunu da tamamen silmek zorunda kaldım. İndirilmesini önermiyorum.

Yamayı kurdum CMD üzerinden kaç dakika bekledim oyun fazladan 10 GB yer kaplamaya başladı ve sonrasında CMD ekranında dondu oyunu da tamamen silmek zorunda kaldım. İndirilmesini önermiyorum.

Virüs taraması yapmadıysan yap bence.

16 Kasım 2023'te yamayı Steam platformuna (6 MB) bir de diğer yamayı (1 GB) indirip indirdiğim sırayla kurdum. 6MB olan 15 dakika kadar sürdü. Sonra "movies" klasörüne 1GB olanı attım oyuna başarılı bir şekilde girdim. Oyunu çok azıcık oynadım sadece İngilizce kalmış birkaç yer var o kadar bir de oyuna girerken oyunda bir şeyler değişti zarar verebilir diyor onu yoksayıp geçin. Virüs falan da yok tüm güvenlik Defender antivirüs gibi şeyleri kapatın ki bir şeyler silip oyunu bozmasın ve CMD'de gerçekleşen işlemlerle karışmayıp sabırla bekleyin bende sorunsuz bir şekilde çalıştı şimdiye kadar konuda bahsedilen bir problemi bile yaşamadım.

Bir sıkıntı yaşarsanız yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…