Merhaba arkadaşlar, az önce Batman Arkham Knight yükledim ama oyunu açmaya çalıştığımda Steam Cloud'la senkronize ediliyor deyip açılmıyor. Aynı anda kapanıyor dosya bütünlüğünü doğruladım. Bilgisayarı yeniden başlattım ama açılmıyor. Masaüstünden de tıklayıp denedim yine açılmadı. Sanırım sil yükle yapacağım ama önerisi olan var mı?
Aşağıdaki programı hem x86 hem de x64 sürümü olacak şekilde (ARM hariç) kurun. Eğer kurulum esnasında hata verecek olursa Denetim Masası üzerinden 2010 paketlerini onarın.
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2010 and ship the Microsoft Visual C++ 2010 Service Pack 1 Redistributable Package.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Google Drive'a eklediyseniz erişimi herkese açık yaparak dosya bağlantısını paylaşabilirsiniz. Eğer Google Drive karışık gelirse MediaFire'a yükleyip bağlantısını paylaşın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.