Evet doğrulamıştım, fakat bir etkisi olmamıştı.Oyun dosyalarını doğrulamanı öneririm. Çünkü hatada bazı dosyaların bulunamadığından bahsetmiş.
Hatayı ani şekilde vermiyor. Oyunu açıp bir müddet oynadıktan sonra, kendisi ekrana belirtilen hatayı verip kapanıyor. Process Monitor'u deneyip çözmeyi denemiştim kısacası.Rapor paylaşır mısınız?
Hata mesajında sorunlu bir DLL dosyası görüyorum, belki dahası da olabilir.Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
dediğin gibi ekran kartı değiştirmek işe yarıyor olabilir ama bence indirdiğimiz yer nvidia destekliyor benim attığım hem amd hem nvidia yani işe yarasada oyunu silip başka bir yerden yüklemek daha mantıklı ekran kartına para yatırmıyorsunSorun çözüldü, çözüm: Ekran kartımı değiştirdikten sonra hiçbir oyunda sorun yaşamamaya başladım, sorunum yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş. RX570 to RTX2060
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.