Çözüldü Batman Arkham Knight: Fatal error

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Johtoekin

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyunu oynarken bu hata ile karşılaşıyorum. Oyunun Steam üzerinden alındı, yani orijinal. Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı: RX 570 Sapphire Pulse 8 GB.
İşlemci: Intel Core i9 9900K.
RAM: 16 GB.

Dosya Ekleri

• Batman Hata.png
    Batman Hata.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 506
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü, çözüm: Ekran kartımı değiştirdikten sonra hiçbir oyunda sorun yaşamamaya başladım, sorunum yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş. RX570 to RTX2060
Rapor paylaşır mısınız?
Hata mesajında sorunlu bir DLL dosyası görüyorum, belki dahası da olabilir.

Oyun dosyalarını doğrulamanı öneririm. Çünkü hatada bazı dosyaların bulunamadığından bahsetmiş.
Evet doğrulamıştım, fakat bir etkisi olmamıştı.
Rapor paylaşır mısınız?
Hata mesajında sorunlu bir DLL dosyası görüyorum, belki dahası da olabilir.
Hatayı ani şekilde vermiyor. Oyunu açıp bir müddet oynadıktan sonra, kendisi ekrana belirtilen hatayı verip kapanıyor. Process Monitor'u deneyip çözmeyi denemiştim kısacası.

Sorun değil. Oyundan atana kadar oynarsınız biraz. Çünkü hata ekranında sorunlu bir DLL dosyası görüyorum.

Oyunda bir sorun yoktu. RX570 kullanıyordum o zamanlar, şimdi RTX'e geçtim. Hiçbir oyunda hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum. Kısacası sorun ekran kartından dolayıydı.

Sorun çözüldü, çözüm: Ekran kartımı değiştirdikten sonra hiçbir oyunda sorun yaşamamaya başladım, sorunum yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş. RX570 to RTX2060

Artı -2 Eksi
Çözüm
dediğin gibi ekran kartı değiştirmek işe yarıyor olabilir ama bence indirdiğimiz yer nvidia destekliyor benim attığım hem amd hem nvidia yani işe yarasada oyunu silip başka bir yerden yüklemek daha mantıklı ekran kartına para yatırmıyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı