Batman: Arkham Knight oynanır mı?

Cemtastan23

Hectopat
Makaleler
1
Gamepad ile oynamak için almayı düşünüyorum. Biraz YouTube'dan baktım, havada süzülme gibi olaylar çok hoşuma gitti ama merak ettiğim konu serbest dolaşma olayı var mı? Yani sadece görevdeyken değil de canım istediğinde de havada süzülebilir miyim veya araba sürebilir miyim?

Gamepad ile oynamak için almayı düşünüyorum. Biraz YouTube'dan baktım, havada süzülme gibi olaylar çok hoşuma gitti ama merak ettiğim konu serbest dolaşma olayı var mı? Yani sadece görevdeyken değil de canım istediğinde de havada süzülebilir miyim veya araba sürebilir miyim?
Evet açık dünyası kısıtlı bir alan olsa da uçup kaçabilirsiniz. Grafikleri harika bu arada.

Steam'de duruyor grafikleri çok iyi indirip deneyin beğenmezseniz silin.

Steam'de duruyor grafikleri çok iyi indirip deneyin beğenmezseniz silin.
İnternetim berbat olduğu için boş yere uzun süre bekleyip daha sonra hayal kırıklığına uğramamak için sordum zaten hocam, yoksa bende satın alıp beğenmezsem iade edebilirim.

Ben sıkıldım yarıda kaldı. 8 saat oynamışım o da merakımdandır.

Serbest dolaşıp uçma olayı iyi sadece. Araba mekaniklerini beğenmedim ben.
Malum okullar tekrar açılıyor, arada bir ders stresinden kurtulup 10 dk girip serbest modda gezmek için alacağım. Yani hikayeyle pek ilgim yok.

Oynanır hocam karanlık tarafı bayağı hissettiriyor oyun, Batman'in karanlık hissiyatını o oyunda çok hissettim şahsen hocam oynanır oyun kısaca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı