Batman Arkham Knight Save Sorunu

Fatih61kef

Hectopat
Katılım
31 Ekim 2017
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Birkaç gün önce alıp oynamaya başladım. Yaklaşık 3 saat sonra bir yerde takıldım oyunu alt+f4 ile kapadım. Ertesi gün Save yoktu. Alt+f4 attığım için olduğunu sandım. Tekrar oynadım yaklaşık 5 saat civarında oyunu normal şekilde kapattım save alındığı gösterge geçtikten sonra. Sonraki gün save dosyası yine yoktu. Maalesef İngilizcem iyi olmadığı için TR yama yapmaya çalışmıştım. Yama çalışmıştı. Acaba yama yüzünden mi bu sorunu yaşadım?
 
Oyunun Save klasörü salt okunur olarak işaretlenmiş olabilir mi? Eğer öyleyse bu durumda oyun dosyaya yazma izni olmadığından kayıt işlemi gerçekleşmez.

Ona dikkat etmemiştim bakacağım ona teşekkürler.

Ona dikkat etmemiştim bakacağım ona teşekkürler.

Söylediğiniz gibiymiş salt okunurdan çıkarınca düzeldi. Tekrar teşekkürler.
 
Birkaç gün önce alıp oynamaya başladım. Yaklaşık 3 saat sonra bir yerde takıldım oyunu alt+F4 ile kapadım. Ertesi gün Save yoktu. Alt+F4 attığım için olduğunu sandım. Tekrar oynadım yaklaşık 5 saat civarında oyunu normal şekilde kapattım Save alındığı gösterge geçtikten sonra. Sonraki gün Save dosyası yine yoktu. Maalesef ingilizcem iyi olmadığı için TR yama yapmaya çalışmıştım. Yama çalışmıştı. Acaba yama yüzünden mi bu sorunu yaşadım?

Aynı sorun bende de oldu nasıl düzelttin?

Bende çıkartmıyor

Bende de çıkartılmıyor çözdüysen çözümü yazar mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı