Batman Arkham Origins Gameplay 3#

Yeni bölüm ile karşınızdayım. Hasta olduğum şu günlerde, videoyu daha erken çekmeyi planlıyordum, ancak yenice çekebildim. Yükleme süresi falan filan derken video haliyle geç geldi. Ah bir de Upload hızımı arttırabilseydim... Neyse iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolda oynuyorsun sanırım. Alttaki tuş yönergelerine bakarsak. Bu arada gayet iyi bir görüntüsü var 7770 ile oyunun :D

Konsol değil de ona Gamepad deniyor daha çok. PS3 gamepad'i ile Xbox360 ayarlarında oynuyorum. :)
 
Konsol değil de ona Gamepad deniyor daha çok. PS3 gamepad'i ile Xbox360 ayarlarında oynuyorum. :)

Hayır hayır oyun kolu demedim. Ps3 Xbox vb. kasdettim. Yalnız orada kurduğum cümle gerçekten birbiriyle çelişkili olmuş :D Hem oyun konsolu demişim hemde HD 7770'te güzel görünüyor demişim :D Cümlenin tekini videonun başında diğerini sonunda yazarsam böyle olur :D
 
Özel mesajdan da soranlar olmuş, arkadaşlar oyunu PS3 için almış olsaydım HD 7770 testi çeker miydim? Oyunu bilgisayarda PS3 kolu ile Xbox360 tuş ayarlarında oynuyorum. Biraz tuhaf bir durum yani ''ne diye PS3 ayarlarında oynamıyorsun?'' diyebilirsiniz. Zevk meselesi diyelim. Oyunu PS3'te değil PC de oynuyorum. Bazı oyunları PC de klavye yerine Gamepad ile oynuyorum ki, daha iyi oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı