Batman Origins indirimde

pesofcoys

Kilopat
Yer
TRabzon61
Daha fazla  
Meslek
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Olmaz böyle şey 7.75 TL ye orjinal Batman oyunu yahu. Aman tanrım didim! (dedim)

Çocuklaştım birden napiyim. Herkesin çocukluğunda bir hayali kahramanı vardır. (Atatürk, Kanuni, Yavuz Sultan Selim, II. Mehmet tabiki olmaz.) Benimkide Batman olmuştur.

Korsan sididen (Cd) daha uygun :) (korsan keyif vermez. Oyunu oynarsın bug, bug vs. Format atarsın baştan başlarsın. Sıkılırsın kıymeti kalmaz. Hemen bitirirsin zevk alamazsın. Paranın karşılığı olunca oyun daha keyifli oluyor. Dur şu R. Tropy de aliyim diyorsun o kadar para verdik nasılsa. Cloud sistemi benzersiz oyun istatistikleri profilinde yayınlanıyor. Yani kıymet biliyorsun amacın diğer kullanıcılardan daha iyi olmak olunca oyun daha zevkli hale geliyor... Vs. vs. Ben yoruldum saymaktan devamını siz getirin üç nokta koyuyorum boşlukları siz doldurun)

Serisini oynayan benim gibi müptela arkadaşlarım eğer henüz farkında değillerse bu yazımı okuyup edinsinler.

Vesile olduğum için mutluluk duyarım :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı