Batman serisi izlenir mi?

Nolan ı üçlemesinde en büyük faktör Heath Ledger di. Ben Afflek in flimlerinde Batman ı hiç ön plana atmadılar adam gibi bir boss fight yoktu. (Superman hariç) Ama oyunlarda harika Boss fight lar var. Tekrar söylüyorum Batman ı Batman yapan seri oyunu olan Arkham serisidir.
Doğrudur, açıkçası Arkham serisi demişken zamanında en çok keyif alarak (özellikle Origins & Arkham Knight favorilerim arasındadır hala) bitirdiğim şahane senaryosu olan bir seriydi. Film tadı alınmak isteniyorsa alternatif olarak düşünülebilir elbette, The Telltale Series/Enemy Within olanları da fena değil yine 👍🏻 Tabii arkadaşın önceliği salt film ise oyunlarını tercih etmeyebilir, kendine kalmış artık..

Doğrudur, açıkçası Arkham serisi demişken zamanında en çok keyif alarak (özellikle Origins & Arkham Knight favorilerim arasındadır hala) bitirdiğim şahane senaryosu olan bir seriydi. Film tadı alınmak isteniyorsa alternatif olarak düşünülebilir elbette, The Telltale Series/Enemy Within olanları da fena değil yine 👍🏻 Tabii arkadaşın önceliği salt film ise oyunlarını tercih etmeyebilir, kendine kalmış artık..
Aynen öyle. Black Mask 8 Assassins kiralamış hı.😀

Arkadaşlar ben hep keske derim, neden keske derim: Batman ı bence günümüzde en iyi canlandıracak kişi Scott Adkins (Boyka) değil mi? Keşke bı adam olsaydı diyorum daha fazla yaşlanmadan. Çok çok iyi olurdu bence.

Açıkçası bu son çıkacak olan Batman'i Ben Affleck'in canlandırmasını çok isterdim, karaktere her yönüyle çok iyi oturan bir imajı vardı en azından Batman vs Superman'de bunu çok iyi yansıtabilmişti ama yine de zamanım olursa bu yeni çıkacak olan filmi de izlemeye çalışacağım elbette 👍🏻
Ben Affleck'i oyuncu olarak çok severim ama, Christian Bale'den sonra Batman rolüne kimseyi yakıştıramadığım için Ben Affleck'i de Batman ile bağdaştıramamıştım. Ama Robert Pattinson fragmanlarda çok iyi duruyor, resmen kanım ısındı. Bence vakit bulunca değil de mutlaka sinemasına gitmeye çalışın, çünkü gerçekten çok iyi duruyor. Pişman olmayın.

Arkadaşlar ben hep keske derim, neden keske derim: Batman ı bence günümüzde en iyi canlandıracak kişi Scott Adkins (Boyka) değil mi? Keşke bı adam olsaydı diyorum daha fazla yaşlanmadan. Çok çok iyi olurdu bence.
Scott Adkins Batman gibi bir rolün altından kalkacak adam değil ki Ben Affleck'i harcadılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı