Batshuayi Galatasaray'da!

Makaleler
4
Galatasaray, geçen sezon fenerbahçe'de forma giyen Belçika'lı oyuncu Michy Batshuayi ile 3 milyon euro imza parası, senelik 3 milyon euro maaş ile anlaştı. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Trabzonsporluyum, iyi bir transfer diyemem çünkü genellikle geçmişte fenerden gs ye ya da tam tersi gs den fenere geçenler direk düşüyor, göreceğiz.

Fenerbahçe taraftarı olarak üzüldüğüm bir durum. Dzekoyla da devam ediyormuşuz. Umarım Dzekoyu as forvet yapmayız sağlam bir oyuncu lazım yerine. Ben olsam Dzekoyu gönderirim, bir forvet çekerim, bats'ı da yedek yaparım. Onun dışında bats'ın ortalama üstü bir sezon geçirdiğini söyleyebiliriz.

Bathsuayinin Fenerden ayrılması muhtemelen yedek kalmak istemediğinden dolayı olmuştur yoksa ben 1-2 milyon için alıştığı yerden ayrılacağını düşünmüyorum ama gsdede bu Icardi'nin satılacağı anlamına geliyor bence zaten gs bence bu sezon ekonomik hedefleri ligden ağır basar zaten lige önem vermesi için kasasından bayağı bir para çıkması lazım çünkü Fenerbahçede 11 yıllık hasretin bitmesi için söylentilere göre 100M euroluk bütçe tabii bu illa lig için değil ŞL içinde var ama güçlü bir kadro ve iyi bir teknik adamı var yani ligi almak kolay olmaz Fenerin yine işi belli olmazda şimdi gene saçma sapan samsuna falan kaybederiz ondan dolayı bu sezon bence bayağı bir oyuncu satılacak gs tarafında diye düşünüyorum ayrı olarak

Bathsuayinin Fenerden ayrılması muhtemelen yedek kalmak istemediğinden dolayı olmuştur yoksa ben 1-2 milyon için alıştığı yerden ayrılacağını düşünmüyorum ama gsdede bu Icardi'nin satılacağı anlamına geliyor bence zaten GS bence bu sezon ekonomik hedefleri ligden ağır basar zaten lige önem vermesi için kasasından bayağı bir para çıkması lazım çünkü Fenerbahçede 11 yıllık hasretin bitmesi için söylentilere göre 100M euroluk bütçe tabii bu illa lig için değil SL içinde var ama güçlü bir kadro ve iyi bir teknik adamı var yani ligi almak kolay olmaz Fenerin yine işi belli olmazda şimdi gene saçma sapan samsuna falan kaybederiz ondan dolayı bu sezon bence bayağı bir oyuncu satılacak GS tarafında diye düşünüyorum ayrı olarak

Sanmıyorum, Icardi'nin taraftar ile olan bir bağı var. Icardi'nin ayrılığında yönetim taraftarın tepkisini bildiği için böyle bir şey yapmaz. Satılacaksa Zaniolo, Tete, Oliveria satılır diye düşünüyorum

Fenerbahçeliler kendisinden çok memnun, herhalde iyi bir transfer yaptık. En azından bonservis vermeden aldık, normal seviyede bir maaşı var, 2. bir santrafor için kabul edilebilir. Üstelik kariyeri de iyi görünüyor. Allah utandırmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı