- Makaleler
- 4
Galatasaray, geçen sezon fenerbahçe'de forma giyen Belçika'lı oyuncu Michy Batshuayi ile 3 milyon euro imza parası, senelik 3 milyon euro maaş ile anlaştı. Ne düşünüyorsunuz?
Bathsuayinin Fenerden ayrılması muhtemelen yedek kalmak istemediğinden dolayı olmuştur yoksa ben 1-2 milyon için alıştığı yerden ayrılacağını düşünmüyorum ama gsdede bu Icardi'nin satılacağı anlamına geliyor bence zaten GS bence bu sezon ekonomik hedefleri ligden ağır basar zaten lige önem vermesi için kasasından bayağı bir para çıkması lazım çünkü Fenerbahçede 11 yıllık hasretin bitmesi için söylentilere göre 100M euroluk bütçe tabii bu illa lig için değil SL içinde var ama güçlü bir kadro ve iyi bir teknik adamı var yani ligi almak kolay olmaz Fenerin yine işi belli olmazda şimdi gene saçma sapan samsuna falan kaybederiz ondan dolayı bu sezon bence bayağı bir oyuncu satılacak GS tarafında diye düşünüyorum ayrı olarak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.