Batshuayi Galatasaray'da!

Bathsuayinin Fenerden ayrılması muhtemelen yedek kalmak istemediğinden dolayı olmuştur yoksa ben 1-2 milyon için alıştığı yerden ayrılacağını düşünmüyorum ama gsdede bu Icardi'nin satılacağı anlamına geliyor bence zaten gs bence bu sezon ekonomik hedefleri ligden ağır basar zaten lige önem vermesi için kasasından bayağı bir para çıkması lazım çünkü Fenerbahçede 11 yıllık hasretin bitmesi için söylentilere göre 100M euroluk bütçe tabii bu illa lig için değil ŞL içinde var ama güçlü bir kadro ve iyi bir teknik adamı var yani ligi almak kolay olmaz Fenerin yine işi belli olmazda şimdi gene saçma sapan samsuna falan kaybederiz ondan dolayı bu sezon bence bayağı bir oyuncu satılacak gs tarafında diye düşünüyorum ayrı olarak
Bathsuayi 3 büyüklerin içinde as forvet olabilecek kapasitede birisi değil. Icardi satılmayacak, gitmek de istemiyor.

Bence güzel bir transfer oldu. İcardi’ye yedek lazımdı çok iyi oldu. 2. Yarı oyuna girdiğinde çok şey değiştireceğine inanıyorum. Hız, bitiricilik vb. şeyleri çok üstün. Beleşe alınca o daha iyi oldu. Hayırlısı olsun artık.

Bu fiyata alınabilecek en iyi yedek forvet
Ama ben olsam daha genç ve potansiyelli bir yedek forvet tercih ederdim.

Şampiyon olmuşsun daha klas isimlere gideceğine FB'nin eskisini giyiyorsun. Bu transfer sadece fbye had bildirmek için sanırım başka açıklaması yok.
Aynen, klasik ne beklenir ki bizim yönetimden, neyse şaşırtmadı biz Chiesa,Van Dijk bekliyoruz adamlar Batshuayi getiriyor gerçekten utanılası bir durum.

Batshuayi İsmail kartala tepkiliydi, 2-3 milyon farklar ile Fenerbahçenin bırakacağını sanmıyorum, yüksek ihtimal bir anlaşmazlık oldu veya Fenerbahçe başka transferleri oturttu kafasında o yüzden bıraktı. Fenerbahçede iken genelde son dakika adamı rolündeydi, ilk 11 de oynadığında nasıl bir performans sergiler GS de yeri nasıl olur bunu zaman gösterecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı