Çözüldü Battal Koç kursu nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The2ndSlimShady

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Udemy'de "Etik Hackerlık Kursu" adllı bir kurs aldım. Kurs sahibi Battal Koç. Başka bir forumda Battal Koç'a para verilmez vaktini boşa harcama gibi şeyler söylendiğini gördüm. Bir de Atıl Samancıoğlu'nun kursu var. Hangisi daha iyidir?

Çözüm
Atıl Samancıoğlu daha iyidir. Sorulara çok hızlı cevap veriyor çok sempatik ve iyi biri. Okul için canlı yayın daveti göndermiştim çok isterim diye cevap vermişti öğretmenler izin verseydi canlı yayın yapicaktim. Kendisinin Android kursu var bende ve anlatımı biraz yavaş ama güzel.
Gerçekten yazdığınız çok boş isterse hacker olmak için öğrenir sizi ilgilendirmez ki haklı çoğu yazılımcının bilmesi gereken şeyler.
Kolay gelsin dedim zaten ne demişim? Yazdığımda boş ne gördün ki? Aynen öyledir dedim ve kolay gelsin dedim. Şuan sen boş yapıyorsun farkında değilsin. Ayrıca siber güvenlik ile işim yoksa banane bu kursta anlatılan şeylerden şaka mısın? çoğu yazılımcının bilmesi falan gerekmiyor.

Artı -2 Eksi
Hocam siber güvenlik diye bir meslek var bildiğinizi varsayıyorum umarım biliyorsunuzdur ve etik hackerlık = siber güvenlik ooo hekir moruk kod yazıyo filan değil.
Üstte ki mesajımda buna değindim zaten? Muhtemelen bu konuda ki kişilerden çok daha fazla yazılım geçmişim var merak etme.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı