Arkadaşlar bildiğiniz gibi BF 4 ücretsiz oldu. Multiplayerda nasıl daha iyi oynayabilirim? Teşekkürler.
Amazon Prime.Nerede ücretsiz oldu?
Arkadaşlar bildiğiniz gibi BF 4 ücretsiz oldu. Multiplayerda nasıl daha iyi oynayabilirim? Teşekkürler.
Amazon Prime'da ücretsiz oldu hocam. Prime'ınız yoksa bile alın 30 günlük deneme süresi var. Lol skini filan da veriyor. Hepsini alıp iptal edersiniz.Hocam konu dışı ama nerede ücretsiz oldu hemen kapalım.
Evet gerçekten öyle oynuyorlar. Fikirleriniz için sağolun. Peki sizce hangi Assault Rifle'ı hangi dürbünle tercih etmeliyim?BF4'teki oyuncuların çoğu Hakkari Dağ Komando Tugayı'ndan çıkmış gibi oynuyor. Oyun biraz eski olduğu için oyuncuları da yetenekli.
Bol bol ölün, bol bol oynayın. Zamanla gelişirsiniz.
Amazon Prime.
Test Range'a girip helikopter, tank ve uçak kullanımlarını öğren. JackFrags ve Westie'nin BF 4 videolarını izle. Amazon Prime'da ücretsiz.
Ben genelde Domination oynuyorum. Sizce en eğlenceli mod hangisi?Eğer jet oynayacaksın gamepad tak seçeceğin özelliklerde rocket pods, Air radar, ir flares olsun. Bu oyunda Sniper oynarken adamın nereye gideceğini tahmin edip helikopterle önüne sıkarsan helikopterde ki pilotu bile vurursun.
Amazon Prime'da ücretsiz oldu hocam. Prime'ınız yoksa bile alın 30 günlük deneme süresi var. LoL skini falan da veriyor. Hepsini alıp iptal edersiniz.
Eğer jet oynayacaksın gamepad tak seçeceğin özelliklerde rocket pods, Air radar, ir flares olsun. Bu oyunda Sniper oynarken adamın nereye gideceğini tahmin edip helikopterle önüne sıkarsan helikopterde ki pilotu bile vurursun. Srr 61 denilen bir silah var efsane oto Sniper C4 le bir haritada 12 adam öldürürsen veriyordu diye biliyorum. Hainan resort haritasıdaki yıkılan binadaki silaha benziyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.