Arkadaşlar bildiğiniz gibi BF 4 ücretsiz oldu. Multiplayerda nasıl daha iyi oynayabilirim? Teşekkürler.
Yok öyle değil hocam. Alıyorsunuz size kod veriyor Origin'de etkinleştiriyorsunuz.Hocam belki alırım bilmem başka Platform'da ücretsiz olursa alırız.
Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.Evet gerçekten öyle oynuyorlar. Fikirleriniz için sağolun. Peki sizce hangi Assault Rifle'ı hangi dürbünle tercih etmeliyim?
Conquest ya da rush.
Teşekkür ederim herkese.Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.
Hocam HK416'yı göremedim nerede o?Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.
Baya bi canlı. Serverlara girmek için sıra bekliyorum.BF4 eskisi kadar canlı mı yav?
Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir Red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.
vay be indirip oynayalım o zaman en son 3 sene önce oynamıştımHocam HK416'yı göremedim nerede o?
Baya bi canlı. Serverlara girmek için sıra bekliyorum.
Anladım hocam teşekkürler.Bu tamamen oyun stiline kalmış, ortamdaki aksiyona bağlıdır, Red dot veya holo sight kolay görüş sağlar silahların eklentilerinin hangi özelliklerini değiştirdiğini görebilirsin ona göre kendin kombinleyebilirsin
vay be indirip oynayalım o zaman en son 3 sene önce oynamıştım
Affedersiniz, HK416 silahın gerçek hayattaki ismiydi. Assault Rifles sekmesinde M416 diye geçiyor.Hocam HK416'yı göremedim nerede o?
Anladım. Peki Red Dotlu SCAR-H nasıl. Şuan onu kullanıyorum da.Affedersiniz, HK416 silahın gerçek hayattaki ismiydi. Assault Rifles sekmesinde M416 diye geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.