Battefield 4 multiplayer nasıl daha iyi oynanır?

• Konuyu başlatan wus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.484
Evet gerçekten öyle oynuyorlar. Fikirleriniz için sağolun. Peki sizce hangi Assault Rifle'ı hangi dürbünle tercih etmeliyim?
Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.

Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.
Hocam HK416'yı göremedim nerede o?
BF4 eskisi kadar canlı mı yav?
Baya bi canlı. Serverlara girmek için sıra bekliyorum.

Oyuna yeni başladığınız için Engineer sınıfının başlangıç paketi yeterli olacaktır. Seviye atladıkça HK416, dürbün olarak da klasik bir Red dot ve magnifier tercih edebilirsiniz.

Bu tamamen oyun stiline kalmış, ortamdaki aksiyona bağlıdır, Red dot veya holo sight kolay görüş sağlar silahların eklentilerinin hangi özelliklerini değiştirdiğini görebilirsin ona göre kendin kombinleyebilirsin
Hocam HK416'yı göremedim nerede o?

Baya bi canlı. Serverlara girmek için sıra bekliyorum.
vay be indirip oynayalım o zaman en son 3 sene önce oynamıştım

Bu tamamen oyun stiline kalmış, ortamdaki aksiyona bağlıdır, Red dot veya holo sight kolay görüş sağlar silahların eklentilerinin hangi özelliklerini değiştirdiğini görebilirsin ona göre kendin kombinleyebilirsin

vay be indirip oynayalım o zaman en son 3 sene önce oynamıştım
Anladım hocam teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı