Battery Boost FPS arttırır mı?

Hocam bilgisayarınızı prize takılı kullanın.Yani şarjda takılıyken kullanın.Birde öyle deneyin isterseniz.
Şarjdayken 60 FPS sabit alıyorum, şarjdan çıkarınca değerlerde oynamalar var ama onu da anlamış değilim oyunun menüsüne gelince 100-110 görüyorum oyuna devam edince tekrar 40-50-60 görüyorum. GTA V oynuyorum şu an. Neden böyle FPS değerleri aldığımı anlayamıyorum. Birçok ayar denedim. Olmuyor. Belli ki bir yerlerde yanlış yapıyorum.

Şarjdayken 60 FPS sabit alıyorum, şarjdan çıkarınca değerlerde oynamalar var ama onu da anlamış değilim oyunun menüsüne gelince 100-110 görüyorum oyuna devam edince tekrar 40-50-60 görüyorum. GTA V oynuyorum şu an. Neden böyle FPS değerleri aldığımı anlayamıyorum. Birçok ayar denedim. Olmuyor. Belli ki bir yerlerde yanlış yapıyorum.

Hocam şarjdayken oynamaya çalışın tam performans için.

@nstaydn oyunu bataryada oynarsan o Battery Boost özelliği sayesinde koruma amaçlı düşük güç kullandıracak haliyle düşük FPS alacaksın. Şarjda anlamazsın o özelliği neden anlamıyorsun?

@nstaydn oyunu bataryada oynarsan o Battery Boost özelliği sayesinde koruma amaçlı düşük güç kullandıracak haliyle düşük FPS alacaksın. Şarjda anlamazsın o özelliği neden anlamıyorsun?

Anlamamak değil birçok ayar deneyip düşük FPS aldım bataryada oynarken de şarjda oynarken de. Bir yerde bir yanlış yapıyorum. Battery Boost açıkken de kapalıyken de değişmedi bu durum. Bir yanlış yapıyorum ama çözeceğim.

Oynadığın oyun güçlü değilse donanıma göre çok rahat kaldırcak oyunlar ise fark göremezsin daha ağır oyunlarda dene. Olmazsa DDU ile ekran kartlarını kaldırıp yeniden kurulum yap sonra güç seçeneklerinden yüksek performansa al ayar yoksa nihai performans modunu söyleceğim siteden ekle.

Bilgisayarda NiHAi PERFORMANS güç seçeneği oluşturma yöntemi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı