11 eylülde aldığım sistem dün kargolandı, elime geçince bir inceleme videosu çekip paylaşacağım kargo süresi 10 gün değil 10 iş günü ona dikkat edin. Almak isteyen arkadaşlar varsa 1-2 güne çekip paylaşmış olurum.
Nedir durumlar arkadaşlar kargo geldi değil mi? Bende de 3 gündür falan ürünler paketleniyor yazıyor, ne zaman elinize ulaştı eğer geldiyse? Ve memnun musunuz?
Nedir durumlar arkadaşlar kargo geldi mi? Bende de 3 gündür falan ürünler paketleniyor yazıyor, ne zaman elinize ulaştı eğer geldiyse? Ve memnun musunuz?
Vay be çok uzun bir süre, indirim iyi olduğu için sesimizi çıkartmıyoruz artık napalım
Bende 20sinde sipariş ettim haftaya gelir umarım... Hayırlı olsun hepimize
Ben şubeden geliyorum almaya gittim saat 3ten önce vermiyorlarmış depodaymış birde depo bekleyeceği artık. Bilgisayarı beklemek sorun değilde videoyu bekleyen çok insan var kararsız bir an önce gelsede incelesem.
Ben şubeden geliyorum almaya gittim saat 3ten önce vermiyorlarmış depodaymış birde depo bekleyeceği artık. Bilgisayarı beklemek sorun değilde videoyu bekleyen çok insan var kararsız bir an önce gelsede incelesem.
Akşam 4 5 gibi gideceğim zaten umarım gelmiş olur. Siz hangi ildesiniz? Geliş hızı bakımından merak ettim. Bir de video çektiğinizde linki atarsınız bakalım performanslar aynı mı