Battle Bronze Hazır sistem alınır mı?

SSD'den vazgeçtim. Zaten forumlarda JD gömen çok fazla insan var hem de 28 TL'ye 480 GB'tan 512 GB'a çıkıyorum. Dandik bir marka ise zaten fazla farketirmeyecek bir fark için kalitesiz ürün kullanmaya gerek yok.
 
Benim 7.günde kargoya verildi diğer gün geldi.
Anladım teşekkür ederim. Benim de bugün kargolansa keşke yetti artık beklemek :) Bilgisayardan memnun musun bir sıkıntı vs çıktı mı? Darboğaz olur( olmayacağını tahmin ediyorum ama) başka bir şey olur.
Benim 7.günde kargoya verildi diğer gün geldi.
Bir şey daha sorayım. 7. Güne kadar sitede ödeme onaylandı aşamasında mı gözüküyordu. Hani paketleme vs tarzı değişimler oldu mu sitedeki siparişlerim kısmında? Şimdiden teşekkürler :)
 
Bende geçen hafta çarşamba günü sipariş ettim hala bekliyorum hocam dediğiniz yerlerde bir değişiklik olmadı.

Darboğaz konusuna gelince darboğaz yapmıyor ilk çıktığında alan bir arkadaşla konuştuk değerleri attı ama işlemci değiştirince i5-9400f 10-15 fps 3600’de 20-25 fps civarı oyununa göre fark var. Ben şuan +500 verip 3600 almadım ekonomik olarak çok zorlayacaktı çünkü bir sene sonra 3600’ler vatanda 850 civarına düşünce oraya gider bios upgrade yapar taktırırım diye düşünüyorum kasa upgradeye uygun gayet.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı