Battle For Middle Earth Grafikleri Yenileniyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Battle For Middle Earth Grafikleri Yenileniyor
Battle For Middle Earth, Unreal Engine 4 grafik motoruyla yeniden yapılıyor. Remake ya da Remastered sürümleri ait olduğu şirket tarafından yapılmayan oyunların bir kısmı oyunun hayranları tarafından yenileniyor. Black Mesa ve WarCraft: Armies of Azeroth bu yenileme çalışmalarına iki örnek. BFME: Reforged Team isimli bir grup da hakları EA Games’in elinde bulunan Battle for Middle […]

Devamı: Battle For Middle Earth Grafikleri Yenileniyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

BFME efsanedir, hala oyunu oynayan bir kitle var, yenilenmesi güzel olur. Unreal engine ne kadar değiştirecek oyunu acaba onu merak ediyorum ben. Umarım iptal olmaz bu proje. Oyunu ücretsiz şekilde sunacaklarmış, bu durumda warner bros buna izin vermez gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu oyunla alakalı gelişme ne oldu? Oyunu herhangi bir platform üzerinden satın alabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa lütfen geri dönüş yapın, çok özledim bu oyunu. 😊

Arkadaşlar bu oyunla alakalı gelişme ne oldu? Oyunu herhangi bir platform üzerinden satın alabiliyor muyuz? Bilgisi olan varsa lütfen geri dönüş yapın, çok özledim bu oyunu. 😊
Çalışmalara hâlâ devam ediliyor. En çok beklediğim oyundur kendisi. Gerçi çıkmasa da hâlâ oynamaya devam ediyoruz ama iyi grafiklerle daha iyi olur tabi. :)

Son düzenleme:
Nereden oynuyorsunuz peki? Bana da bir yol gösterirseniz çok sevinirim.
GameRanger üzerinden hala multiplayer oynanıyor. Malûm EA'nın sunucuları açık olmadığından orjinal veya korsan oyuna sahip herkes şu an orada takılıyor. Eğer oynamak isterseniz Steam'den ekleyin beni oynayabiliriz.

Steam ID: Steam Community :: SADO

GameRanger üzerinden hala multiplayer oynanıyor. Malûm EA'nın sunucuları açık olmadığından orjinal veya korsan oyuna sahip herkes şu an orada takılıyor. Eğer oynamak isterseniz Steam'den ekleyin beni oynayabiliriz.

Steam ID: Steam Community :: SADO
Oynamak isterim ancak bende oyun yüklü bile değil :(
Esas sormak istediğim oyunu nereden nasıl yüklerim?

Bu oyun hangi platform üzerinden satılıyor? Torrent dışında edinebileceğimiz bir yol var mı arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı