Battle Gold sistem nasıldır?

ne carsafi ya

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yok
İncehesap'da bir sistem gördüm ve istediğim sistem. Ve indirimde üstüne 1000 TL'lik bir monitör ve Win 10 Home almayı düşünüyorum. Normal fiyatı 8.899 TL indirimli 6.649, 00 TL kazık değilse almayı düşünüyorum. Monitör ve işletim sistemi dahil 8.471, 55 TL sizce uygun mudur? Eğer sizin için uygunsa 1 - 2 ay gibi almayı düşünüyorum.
Link: Battle Gold [webtekno] | RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com

İncehesap'da bir sistem gördüm ve istediğim sistem. Ve indirimde üstüne 1000 TL'lik bir monitör ve Win 10 Home almayı düşünüyorum. Normal fiyatı 8.899 TL indirimli 6.649, 00 TL kazık değilse almayı düşünüyorum. Monitör ve işletim sistemi dahil 8.471, 55 TL sizce uygun mudur? Eğer sizin için uygunsa 1 - 2 ay gibi almayı düşünüyorum.
Link: Battle Gold [webtekno] | RTX 2060 6G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC - incehesap.com
İşletim sistemi almanıza gerek olduğunu sanmıyorum. Yasak değilse key almanızı öneriyorum. Bu şekilde ekipmanlar için ek bütçe yaratabilirsiniz.

Key almak caiz mi yani o ürün orijinal oluyor mu?
Caizliği hakkında bir şey söylemem. Ancak key alınca korsan kullanmış olmuyorsunuz.

Sonuçta Windows alınca paranız müslüman birine gitmiyor. Hatta dürüst olursam iyi bir insana da gitmiyor...

Bu key kullanma muhabetinin sonu yok.

Windows aktifleşiyor, evet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı