Webtekno özelleştirilmiş Gold sistem nasıldır?

PSU dışında sorun olmaz değil mi? PSU’da artık değiştireceğim çok moralim bozuldu. Teşekkür ederim cevap veren herkese.
Hocam kasa da sıkıntı çıkarabilir.

Malesef sipariş verdim neredeyse elime ulaşacak. Kasa havalandırma olarak güzel ama PSU kafamı çok karıştırdı. İçinden hangi marka psu çıktığını bilmiyorum.

7600 TL
Kendiniz toplayabiliyorsanız eğer:AMD RYZEN 5 3600 3.6ghz 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fanlı | En Ucuzu Akakçe

Hocam ya almadan önce araştıracaktınız yada aldıktan sonra burada konu açmayacaktınız bence bu gidişle PC ye oturup oyun oynayasınız gelmeyecek :D

Kasa ve PSU çok kötü. Üzülüyorum bunları alanlara. :( hiç dokunmadan geri gönderin. İade vardır umarım. Siparişi iptal edebiliyorsanız edin. Hızlı davranmalısınız.

İade etmene gerek yok. 7600 Lira bütçede 1650 Super'li çöp sistem alanlar var. Sistem bu haliyle gayet iyi. Sadece zamanla para biriktirip kaliteli bir kasa ve PSU alırsan mükemmel olur. Abartılacak kadar kötü değil. Sırf kasa ve PSU kötü diye direk iade edin önerisi nedir Allah aşkına?
En ucuz 2060 Super 3700 lira, en ucuz 3600 1700 lira iken 7600 liraya daha iyi ne toplanabilir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı