Merhaba, bugün Diablo 4 aldım. Fakat battle.net'in indirme hızı inanılmaz düşük. Normalde 1000MBPS download hızım var. Bazen 30mb/s' ye çıkıyor bazen 900kb/s' ye düşüyor. Bu oyunu 30dk - 45dk arasında indirmem gerekirken 1 saati geçti. Var mıdır bunun bir çözümü?
Bende normal indirdi Overwatch 2'yi. Belki serverlarda sorun vardır. Arkaplanda da bir şey çalışıyor olabilir. Overwatch'u Diablo çıkmadan önce indirdiğimi belirteyim.
Bende normal indirdi Overwatch 2'yi. Belki serverlarda sorun vardır. Arkaplanda da bir şey çalışıyor olabilir. Overwatch'u Diablo çıkmadan önce indirdiğimi belirteyim.
Merhaba, bugün Diablo 4 aldım. Fakat battle.net'in indirme hızı inanılmaz düşük. Normalde 1000MBPS download hızım var. Bazen 30mb/s' ye çıkıyor bazen 900kb/s' ye düşüyor. Bu oyunu 30dk - 45dk arasında indirmem gerekirken 1 saati geçti. Var mıdır bunun bir çözüm.
Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun çözümünü daha önce şu şekilde görmüştüm indirmeyi durdur başlat durdur başlat şeklinde birkaç kez tekrarlayınca eski haline dönüyor diye biliyorum yanlışa kusuruma bakmayın forumlar.
Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun çözümünü daha önce şu şekilde görmüştüm indirmeyi durdur başlat durdur başlat şeklinde birkaç kez tekrarlayınca eski haline dönüyor diye biliyorum yanlışa kusuruma bakmayın forumlar.