Battle.net düşük indirme hızı

sarscrw

Hectopat
Merhaba, bugün Diablo 4 aldım. Fakat battle.net'in indirme hızı inanılmaz düşük. Normalde 1000MBPS download hızım var. Bazen 30mb/s' ye çıkıyor bazen 900kb/s' ye düşüyor. Bu oyunu 30dk - 45dk arasında indirmem gerekirken 1 saati geçti. Var mıdır bunun bir çözümü?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 596
Bende normal indirdi Overwatch 2'yi. Belki serverlarda sorun vardır. Arkaplanda da bir şey çalışıyor olabilir. Overwatch'u Diablo çıkmadan önce indirdiğimi belirteyim.

Bende normal indirdi Overwatch 2'yi. Belki serverlarda sorun vardır. Arkaplanda da bir şey çalışıyor olabilir. Overwatch'u Diablo çıkmadan önce indirdiğimi belirteyim.
Yok hocam arka planda bir şey çalışmasıyla düşecek bir hız değil 1000mbps hızım var

Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun çözümünü daha önce şu şekilde görmüştüm indirmeyi durdur başlat durdur başlat şeklinde birkaç kez tekrarlayınca eski haline dönüyor diye biliyorum yanlışa kusuruma bakmayın forumlar.

Anlık bir düzelme oluyor 5 saniye sonra düşmeye devam ediyor o şekilde. Muhtemelen diablo hype'ıyla yoğunluk vardır diye tahmin ediyorum.

Anlık bir düzelme oluyor 5 saniye sonra düşmeye devam ediyor o şekilde. Muhtemelen Diablo hype'ıyla yoğunluk vardır diye tahmin ediyorum.

Dediğim gibi hocam emin değildim kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için ve muhtemelen öyledir teşekkürler iyi sosyaller.

Dediğim gibi hocam emin değildim kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için ve muhtemelen öyledir teşekkürler iyi sosyaller.

Tamamen doğru. 1 saattir 1000 Mbps internetimle zar zor indiriyordu, birkaç kere durdur başlat yapınca düzeldi Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen doğru. 1 saattir 1000 Mbps internetimle zar zor indiriyordu, birkaç kere durdur başlat yapınca düzeldi teşekkürler.

Biraz zaman geçmiş ama işe yaradıysa ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…