Battle.net düşük indirme hızı

sarscrw

Hectopat
Merhaba, bugün Diablo 4 aldım. Fakat battle.net'in indirme hızı inanılmaz düşük. Normalde 1000MBPS download hızım var. Bazen 30mb/s' ye çıkıyor bazen 900kb/s' ye düşüyor. Bu oyunu 30dk - 45dk arasında indirmem gerekirken 1 saati geçti. Var mıdır bunun bir çözümü?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 596
Merhaba, bugün Diablo 4 aldım. Fakat battle.net'in indirme hızı inanılmaz düşük. Normalde 1000MBPS download hızım var. Bazen 30mb/s' ye çıkıyor bazen 900kb/s' ye düşüyor. Bu oyunu 30dk - 45dk arasında indirmem gerekirken 1 saati geçti. Var mıdır bunun bir çözüm.

Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun çözümünü daha önce şu şekilde görmüştüm indirmeyi durdur başlat durdur başlat şeklinde birkaç kez tekrarlayınca eski haline dönüyor diye biliyorum yanlışa kusuruma bakmayın forumlar.

Hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama bunun çözümünü daha önce şu şekilde görmüştüm indirmeyi durdur başlat durdur başlat şeklinde birkaç kez tekrarlayınca eski haline dönüyor diye biliyorum yanlışa kusuruma bakmayın forumlar.
Anlık bir düzelme oluyor 5 saniye sonra düşmeye devam ediyor o şekilde. Muhtemelen diablo hype'ıyla yoğunluk vardır diye tahmin ediyorum.

Anlık bir düzelme oluyor 5 saniye sonra düşmeye devam ediyor o şekilde. Muhtemelen Diablo hype'ıyla yoğunluk vardır diye tahmin ediyorum.

Dediğim gibi hocam emin değildim kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için ve muhtemelen öyledir teşekkürler iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı