Çözüldü Battle.net güvenli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Battle.Net üzerinden iki tane oyun aldım ve 1 TL kesinti yapılmış. Acaba kur çevirmesinden dolayı diye mi kesinti yapılmış olabilir? Kartı kaydetmedim bu arada. Herhangi bir sorun yaşamam değil mi? Güvenli midir battle.net?

Kanka adamlar dünyanın en büyük oyun yapımcılarından tabii ki güvenli.

Battle.Net üzerinden iki tane oyun aldım ve 1 TL kesinti yapılmış. Acaba kur çevirmesinden dolayı diye mi kesinti yapılmış olabilir? Kartı kaydetmedim bu arada. Herhangi bir sorun yaşamam değil mi? Güvenli midir battle.net?
Evet güvenilir.

Battle.net güvenini sorguladığınız için size dava açsa yeridir hocam 😂 bu esprili yanıtımı umarım yanlış anlamazsınız 🙏 Amazon, Steam, Epic, Sony PS Store, Microsoft Store güvenilirlik konusunda neredeyse Battle.net oradadır.

Battle.net güvenini sorguladığınız için size dava açsa yeridir hocam 😂 bu esprili yanıtımı umarım yanlış anlamazsınız 🙏 Amazon, Steam, Epic, Sony PS Store, Microsoft Store güvenilirlik konusunda neredeyse Battle.net oradadır.

Estağfurullah hocam 😄 Siz benim cahilliğimi verin birazcık 😄 İlk defa kullandım Battle.Net'i de 1 TL kesinti falan yapıldığını gördüm bir danışayım dedim sizlere.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı