Battle.Net üzerinden iki tane oyun aldım ve 1 TL kesinti yapılmış. Acaba kur çevirmesinden dolayı diye mi kesinti yapılmış olabilir? Kartı kaydetmedim bu arada. Herhangi bir sorun yaşamam değil mi? Güvenli midir battle.net?
Evet güvenilir.Battle.Net üzerinden iki tane oyun aldım ve 1 TL kesinti yapılmış. Acaba kur çevirmesinden dolayı diye mi kesinti yapılmış olabilir? Kartı kaydetmedim bu arada. Herhangi bir sorun yaşamam değil mi? Güvenli midir battle.net?
Battle.Net üzerinden iki tane oyun aldım ve 1 TL kesinti yapılmış. Acaba kur çevirmesinden dolayı diye mi kesinti yapılmış olabilir? Kartı kaydetmedim bu arada. Herhangi bir sorun yaşamam değil mi? Güvenli midir battle.net?
Steam neyse Battle.net de o. Oyun satın alma yeri.
Battle.net güvenini sorguladığınız için size dava açsa yeridir hocambu esprili yanıtımı umarım yanlış anlamazsınız
Amazon, Steam, Epic, Sony PS Store, Microsoft Store güvenilirlik konusunda neredeyse Battle.net oradadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.