Çözüldü Battle.net Launcher 0xc000041d Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lazkopat1599

Hectopat
@Recep Baltaş CoD Warzone için olan Blizzard Game battle.net uygulaması açılmıyor. Kaldırıp yükledim temiz ön yükleme yaptım yine de sorun düzelmedi. Yeniden yüklediğimde 1 kereye mahsus açılıyor kapatıp tekrar açtığımda, hata veriyor sizin daha önceki konunuzdan yardım alıp baktım bir sürü DLL eksik hatası veriyor.

Çözüm
Dism yaptım olmadı şimdi 2004'e geçiyor PC inşallah düzelir.
@Recep Baltaş ID 1 645 766 275 şifre b9xu28. 2004 sürümüne güncellendikten sonra TeamViewer'de de aynı sorunu yaptı yeniden kurdum. ddu ile ekran kartını güvenli modda kaldırdım önerilen sürücüyü tekrar yükledim sonuç aynı.
İndirigim setup dosyasının bile engelliyor her neyse, inidirip kuruyorum 1 kere açılıyor sonra hata veriyor aynı setup dosyasından tekrar yükleyemiyorum oda aynı hatayı veriyor.
Sistemi sıfırladım ancak öyle düzeldi sorun.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim @Recep Baltaş konu kapanabilir.
Merhaba. O biraz eskide kaldı. Bununla rapor oluşturup, paylaşır mısınız?

Name not found olanlar hata olması lazım

Dosya Ekleri

• IMG_20200502_203124.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 36
Bilmiyorum ekran görüntüsü almayı, uzun yıllar PC kullanmadım öğrenip öyle paylaşım yaparım. Çok teşekkür ederim bekliyorum.

Bilmiyorum ekran görüntüsü almayı.
Klavyede bulunan Win + Prt Screen tuşlarına basıp ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Aldığınız ekran görüntüsü C:\Users\kullanıcıadınız\Pictures\Screenshots Buraya gidiyor.

Bilmiyorum ekran görüntüsü almayı, uzun yıllar PC kullanmadım öğrenip öyle paylaşım yaparım. Çok teşekkür ederim bekliyorum.
LightShot for Windows Bu programı kullanarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran görüntüsü alıp, kopyalayın ve mesaj kısmını yapıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…