Bir kuralı falan var mı acaba 2 saat 2 hafta gibi teşekkürler cevap verdiğiniz için.
Geri odeme istegi var, var yani.
Bir kuralı falan var mı acaba 2 saat 2 hafta gibi teşekkürler cevap verdiğiniz için.
kaç günde geldi bende aldım ama hâlâ gelmed wwo dragonflight aldım base edition iade istedim bankadan para çıktı ama geri gelmediArkadaşlar aldım ve iade ettim, hesaba kaç günde geri geliyor? 6 gündür bekliyorum.
Kaç günde geldi bende aldım ama hâlâ gelmed wwo dragonflight aldım base Edition iade istedim bankadan para çıktı ama geri gelmedi
iade talebini kabul ettirdim derken profilime bakar mısın orda açtığım konu gibi mi kabul ettilerTicket atıp iade talebini kabul ettirdim, bundan 20 gün kadar sonra hesaba geçti.
Ziraat kullanıyorum başka bankada durum farklı olabilir.
Oyun hiç oynanmazsa ve geri ödemenin 3 gün içinde istenmesi durumunda iade edilir.
Oyun oynanmış olsa bile müşterilerine para iadesi yaptıkları bazı özel durumlar olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.