Battle Royale Oyunları Sevmeyenler

GTX 750 Ti

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2017
Mesajlar
357
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Battle Royal türünü sevmeyen sadece ben miyim? Piyasa PUBG ve türevi oyunlardan geçilmiyor artık. Oyun sektörünü ele geçirdiler. İyice suyu çıktı. O derece suyu çıktı ki adamlar FIFA'ya bile Battle Royal getirdiler. Singleplayer tayfa gelin sarılalım.
 
Battle Royale sevmem ama Battle Royale'den daha fazla sevmediğim bir şey varsa o da her sene FIFA satın alma saçmalığıdır. Bir de "bak bu daha güzel oldu, şu daha güzel oldu" diye kendilerini kandırmaları yok mu. :)
 
Hiç PUBG oynamamış ve ROE'ye de sonradan dahil olup arada sırada oynayan biri olarak, şahsen bu oyun türünden o kadar nefret etmiyorum. Topladıklarınla hayatta kalmaya dayanan oyun fikri bence kötü bir fikir değil. Sadece bazen o kadar loot yapıp da pusan biri tarafından 1-2 mermiyle gitmek sinir bozucu oluyor yalan yok.

Ama pazarlama konusunda size %100 katılıyorum. Gerçekten saçmaladılar. Bir ürün tuttu diye yakışan yakışmayan herşeye iliştirilip satılmamalı.
 
CS:GO, BF5 gibi oyunlara gelmesi saçma bir durum fakat PUBG, Fortnite gibi temel battle royal oyunları güzel. Sevmeyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı