Battle Silver [webtekno] alınır mı?

Aslında korkum darboğaz. R5 3600, ASUS Dual RTX 2060 besler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında korkum darboğaz R5 3600 ASUS Dual besler mi?

Ryzen 5 3600 3060'ı bile besliyor çok az darboğazla 2060 için hayli hayli yeterli olur
SATA SSD'yi M.2 ile bütçen varsa değişmeni öneririm bir de ilk işin yeni bir PSU almak olsun bu kasayı almak istiyorsan Gamepower marka PSU'lar gerçekten kalitesiz.

Ryzen 5 3600 3060'ı bile besliyor çok az darboğazla 2060 için hayli hayli yeterli olur
SATA SSD'yi M.2 ile bütçen varsa değişmeni öneririm bir de ilk işin yeni bir PSU almak olsun bu kasayı almak istiyorsan Gamepower marka PSU'lar gerçekten kalitesiz.
m2 olarak değiştirmeyi düşünüyorum psu olarakta beni ne kadar idare edebilir hocam

M.2 olarak değiştirmeyi düşünüyorum PSU olarak da beni ne kadar idare edebilir hocam.

Bence ilk yapmanız gereken PSU değişmek kalitesiz PSU çok fazla şikayet var ne kadar süre götürebileceği belli olmaz en ufak bir hasarda PSU da sisteminize veda edebilirsiniz o yüzden tam bütçe verirseniz başka sistem önerebilirim.

Stokta yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı