Battlebit neden bu kadar sevildi?

HayunQ

Centipat
Katılım
22 Nisan 2023
Mesajlar
136
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'de en çok satanlar listesinin başlarında ve çıkalı 5 gün olmasına rağmen bir sürü olumlu eleştiri aldı. Sizce neden bu kadar ilgi görüyor?
 
Düşük sistem gereksinimi istiyor, fiyat olarak çok pahalı sayılmaz. BF, Squad ile benzerlikleri var, üzerine çok oyunculu olunca gayet normal.
 
Gülebilirsiniz belki ama Battlefield 2042'nin yapamadigi seyleri yapmislar. Sadece grafigi kotu (bence).

Soyle bir baktigimiz zaman ortada strateji oyunu dahilinde modern savas oyunlari cok az ve cogu kalitesiz veya daha bitmemis eksik oyunlar. Heyecanla bekledigim 2042 tamamen arcade aksiyon oyununa donmus. Ozellikle modern savas araclarini detaylariyla oynamayi seven birisiyim fakat bunlar icin ayri ayri World of Tanks, warships vb. seyleri denemek gerekiyor. Bunlarin birlesimi Battlefield tarzi oyun yok gibi. Battlebit'te grafigine gore cok iyi bir is cikarmis diyebilirim izledigim oyun videolarina gore. Atmosferi yasatabilmeyi basarmis bence.

Zaten yavasca artik oyun turlerinin onculerinin yerinin alinmasini beklemeye basladik. Mesela warno tam istedigim tarz bir oyun fakat bu da olmamis. O yuzden broken Arrow'u bekliyorum gibi.
 
Oyun gerçekten aşırı eğlenceli. Oynamadan bilemezsiniz. Bence gördüğü ilgiyi kesinlikle hak ediyor. Oyun resmen "iyi grafikler iyi oyun demek değildir"in bir örneği.
 
Güzel oyuna benziyor,düşük sistemli olduğu için oynanıyordur muhtemelen

Konuyla alakasız indirimde kaç TL olur sizce?
 

Geri
Yukarı