Steam Battlefield™ 1 1.99$

Online var. GTX 1650 Super ile bile 2K 60FPS üstü alıyosun. 7700XT ile 4K 60 FPS üzeri bile kesinlikle oynatır. Çok güzel optime edilmiş bir oyun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki Battlefield V alınır mı? 2 dolar o da?
Online olmasını istiyorum Rainbow Six: Siege gibi

Peki Battlefield V alınır mı? 2 dolar o da?
Online olmasını istiyorum Rainbow Six: Siege gibi
Dostum hepsinde online var. 2002'de çıkan en eski versiyon Battlefield 1942'de bile online özelliği mevcut. Tabi en eski oyunun resmi sunucu desteği kesileli çok oldu. Fakat yinede Battlefield 1942 seven kullanıcılar tarafından kurulan sunucular mevcut. Ufak bir oyun yaması kurup, en eski battlefield oyununda bile online rekabete girebiliyorsun. Yarın bir gün EA tarafından resmi sunucu desteği kesilse dahi bu oyunu sevenler bir çözüm getirir, asla yabana atılmaz bu oyunlar. Bu durum tüm Battlefield oyunları için geçerli. CS 1.6 nasıl bitmiyorsa bunuda aynı düşünebilirsin.

Dostum hepsinde Online var. 2002'de çıkan en eski versiyon Battlefield 1942'de bile Online özelliği mevcut. Tabii en eski oyunun resmi sunucu desteği kesileli çok oldu. Fakat yine de Battlefield 1942 seven kullanıcılar tarafından kurulan sunucular mevcut. Ufak bir oyun yaması kurup, en eski Battlefield oyununda bile Online rekabete girebiliyorsun. Yarın bir gün EA tarafından resmi sunucu desteği kesilse dahi bu oyunu sevenler bir çözüm getirir, asla yabana atılmaz bu oyunlar. Bu durum tüm Battlefield oyunları için geçerli. CS 1.6 nasıl bitmiyorsa bunu da aynı düşünebilirsin.

Teşekkürler, peki sizce 1.99 dolar Battlefield 1 mı yoksa 2.99 dolar battifield V mi?

Aldım iniyor hadi bakalım :)

1738347249210.png

Son düzenleme:
Steam'den oyna diyorum EA çıkıyor ve hesap oluştur diyor.
RDR2, Rainbow Six: Siege gibi oyunları aldım.
Tüm oyunları tek uygulamadan neden oynayamıyorum?
Her oyun için Steam gibi farklı farklı şeyler indirmek yazık değil mi?

Steam'den oyna diyorum EA çıkıyor ve hesap oluştur diyor.
RDR2, Rainbow Six: Siege gibi oyunları aldım.
Tüm oyunları tek uygulamadan neden oynayamıyorum?
Her oyun için Steam gibi farklı farklı şeyler indirmek yazık değil mi?
Ea uygulaması istiyor zorunlu ne yazık ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı