Battlefield 1 33,59 TL!

Prime Gaming'de dağıtılıyor ama o standart sürümü sanırım. Ben buradaki satıcılar aracılığıyla önceki indirimden satın almıştım. İçerdiği DLC'leri bırakıyorum:
bf1 d.png

bf1 dl.png
Önceden sahip olup bu konuyu görmeyecek kişiler için konusunu da açmayı düşünüyorum ama şu an aşağıdaki DLC ücretsiz.

Son düzenleme:
Prime Gaming'de dağıtılıyor ama o standart sürümü sanırım. Ben buradaki satıcılar aracılığıyla önceki indirimden satın almıştım. İçerdiği DLC'leri bırakıyorum:
Önceden sahip olup bu konuyu görmeyecek kişiler için konusunu da açmayı düşünüyorum ama şu an aşağıdaki DLC ücretsiz.

Çok iyi bir indirim, uzun zamandır almak istiyordum. Önceden başka bir oyun için iade ettirmiştim. Alıyorum.

Açıklama: Revulotuin sürüminde tüm DLC var sanıp almayın, sadece season Pass ve getirdikleri var.
Eğer sılah kılıfı ve eklentileri isitiyor iseniz oynayarak veya para vererek açmanız lazım.

Revolution ile Premium arasındaki fark nedir?

Açıklama: Revulotuin sürüminde tüm DLC var sanıp almayın, sadece season Pass ve getirdikleri var.
Eğer sılah kılıfı ve eklentileri isitiyor iseniz oynayarak veya para vererek açmanız lazım.
Buna ek görsel olarak revolation bir tık daha güzel.

Aynı indirim Origin'de de var.

Bu arada birisi şu ücretsiz DLC'nin konusunu açsa olur mu? Ben başka bir konu açmayı düşünüyorum da :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı