Merhabalar herkese, konunun daha önce açıldığının farkındayım oradaki çözümlerin hepsini denedim fakat bende olmadı.
.dll'ler C++lar DirectX'ler origin yeniden kurma falan hepsini yaptım fakat çözülmedi.
Oyunu Steam'den almıştım daha sonra yeni PC'ye geçince harddisk aracılıyla inmesini beklememek için kopyaladım fakat yazdığım hatayı ne yaptıysam çözemedim. 12 saattir bilgisayar başındayım hala çözemedim delirmek üzereyim. Konuyu bilen beni aydınlatırsa sevinirim.
İşletim sistemim Windows 10 Pro.
DLL'lerde bir sorun göremedim. Windows güncellemelerini yapın.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla hata veren .exe uzantısının bulunduğu dizin Türkçe karakterler içeriyor. Aşağıda içinde "~" bulunan klasörlerin isimlerini değiştirin, Türkçe karakter içermeyen bir şey yapın.
Ek olarak Windows Update aracılığı ile 20H2 sürümüne geçiş yapın. Sonra da @yika38 hocamın istediği raporu paylaşmayı unutmayın. Bu arada klasör isimlerinde neden özel karakter var?
DLL'lerde bir sorun göremedim. Windows güncellemelerini yapın.
Ayrıca gördüğüm kadarıyla hata veren .exe uzantısının bulunduğu dizin Türkçe karakterler içeriyor. Aşağıda içinde "~" bulunan klasörlerin isimlerini değiştirin, Türkçe karakter içermeyen bir şey yapın.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
hocam dedikleriniz harfiyen yaptım, vcredist_arm bu dosyayı kurarken hata veriyor ilk linkteki , programları kaldırdım dediklerinizi yükledim , şimdi hata vermiyor ama yine de açmıyor play butonu çalışmıyor origin açılıp kapanıyo bişiler yapıyor ama açmıyor
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...