Merhabalar herkese, konunun daha önce açıldığının farkındayım oradaki çözümlerin hepsini denedim fakat bende olmadı.
.dll'ler C++lar DirectX'ler origin yeniden kurma falan hepsini yaptım fakat çözülmedi.
Oyunu Steam'den almıştım daha sonra yeni PC'ye geçince harddisk aracılıyla inmesini beklememek için kopyaladım fakat yazdığım hatayı ne yaptıysam çözemedim. 12 saattir bilgisayar başındayım hala çözemedim delirmek üzereyim. Konuyu bilen beni aydınlatırsa sevinirim.
İşletim sistemim Windows 10 Pro.
hocam dedikleriniz harfiyen yaptım, vcredist_arm bu dosyayı kurarken hata veriyor ilk linkteki , programları kaldırdım dediklerinizi yükledim , şimdi hata vermiyor ama yine de açmıyor play butonu çalışmıyor origin açılıp kapanıyo bişiler yapıyor ama açmıyor
bi hata kodu falan vermiyor ama hocam , oyunu açacak gibi yapıyor sonra açılıp kapanıyor origin
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
hocam baktım klasör isimlerine bende normal gözüküyor ingilizceye uygun ben mi anlamadım acaba anlatmak istediğinizi , 20h2 yükleniyor güncellicem yüklenince
Tamamdır, çok teşekkür ederim yine de.
Arkadaşlar, Windows güncellemelerini de yaptım, şu an hata almıyorum fakat yine de oyuna girmiyor. Play’e bastığım zaman Origin kendini açıp kapatıyor, sonra tekrar açıyor.
Arkadaşlar, Origin programıyla uğraşırken oldu. Nasıl çözüldüğünü bilmiyorum, herkese teşekkürler. Konu kilit.