hetzenheppa Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2016 #1 Merhabalar oyunu indirdim ancak görselde ki hatayla karşılaştım. Bunun için bir video izledim. Bu videoyu izledim ve uyguladım ancak sorunum düzelmedi. Lütfen yardımcı olun. Video burada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde ayarladım lütfen yardımcı olun oyunu 3-4 gün oynayayım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2016
Merhabalar oyunu indirdim ancak görselde ki hatayla karşılaştım. Bunun için bir video izledim. Bu videoyu izledim ve uyguladım ancak sorunum düzelmedi. Lütfen yardımcı olun. Video burada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekilde ayarladım lütfen yardımcı olun oyunu 3-4 gün oynayayım.
Gri Madde Kilopat Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 84 4 Eylül 2016 #2 Sanırım ekran kartı driverlerin eski versiyon AMD nin sitesinden driverinin son sürümünü yükleyip tekrar dene. Artı 0 Eksi
Sanırım ekran kartı driverlerin eski versiyon AMD nin sitesinden driverinin son sürümünü yükleyip tekrar dene.
NoMatterWha Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 123 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2016 #3 Kardeşim kayıt defterinden elle mi girdin o değeleri Lütfen AMD nin sitesinden güncel sürümü indir. Artı 0 Eksi
Pioggia Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #4 ya bendede aynı sorun var bir link atsanız sevinirim Artı 0 Eksi
smt_c Kilopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #5 AMD'nin web sitesine girip ürününüz ve işletim sisteminizle eşleşen güncel sürücüyü indirmeniz gerekli, sanırım uzun süredir ekran kartı sürücünüzü güncellemiyorsunuz. Artı 0 Eksi
AMD'nin web sitesine girip ürününüz ve işletim sisteminizle eşleşen güncel sürücüyü indirmeniz gerekli, sanırım uzun süredir ekran kartı sürücünüzü güncellemiyorsunuz.
Pioggia Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #6 nasıl yapıcaz anlamadım Artı 0 Eksi
smt_c Kilopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #7 Pioggia dedi: nasıl yapıcaz anlamadım Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Artı 0 Eksi