Battlefield 1 Arada Sırada Kapanma Sorunu

Awsalli

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İç mimar
Battlefield 1 oynarken, alttaki resimdeki hatayı verip kapanıyor ve sürekli olan bir şey değil. Ekran kartı sürücülerini güncelledim, sık sık bu şekilde göçüyor.

Sistemim:
  • Anakart: Asus Rampage 3 Extreme
  • İşlemci: i7 970
  • Bellek: 24GB
  • Ekran Kartı: 4GB GTX 770
Capture.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu DXGI hatası daha önce benim de 750 Ti ile başıma gelmişti. Sürücüyü DDU ile kaldırıp kurduğunda düzelmezse DX'i baştan yüklemek, yine olmazsa oyunu kaldırıp kurmak çözüm olabiliyor. GTA 5'te alıyordum bu hatayı overclock denemeleri yaparken, bir yerden sonra overclock yapmasam bile bu hatayı vermeye başlamıştı, oyunu baştan indirip kurduğumda düzelmişti.

Bunları yapıp hiç bir çözüme ulaşamazsan @Zuhat Öztürk isimli arkadaşın söylediği gibi bir önceki sürücüyü yükleyip deneyebilirsin.

Muhtemelen sürücüden kaynaklı bir sorun, DDU ile kaldırıp, tekrardan kurdum. Şu an için bir sorun gözükmüyor. Bakalım tekrar ederse o zaman, tekrardan bir el atacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı