Battlefield 1 Deluxe Edition 240 TL Değer mi?

Megapat1994

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere BF 1 geliyor ve ben videoları izleye izleye gameplayleri izleye izleye çok fazla hypelandım ve paramı biriktirdim. Size sorum şu: Sizce Deluxe Edition 240 TL'ye değer mi? (3 gün önce oynamak istiyorum). Sizin öyle bir bütçeniz olsa Deluxe Edition'ı tercih eder miydiniz? Bilgisi olmayan veya daha önce BF bile oynamamış olanlar yanıtlamazsa sevınırım. Teşekkürler.

Aslında bana pahalı geldi çünkü BF 4 kadar içerikli olacağını sanmıyorum. Bir de 1. Dünya Savaşı olduğundan dolayı silahlar az. PC sürümü daha ucuz olur. Bir de Osmanlı var oyunda, şahsen ben Osmanlı'nın olduğu oyunda Osmanlı'dan başka takıma geçmem.

Henüz erken. Ucuzlandığında alınabilir. BF4 oyununu oynadıktan sonra hiçbir BF oyunlarının gözümde değeri olmadı. Tek sevdiğim oyunu BF4 olmuştu. BF1 de büyük ihtimalle beni diğer BF serileri gibi, BF4 kadar etkileyemeyecek. Ancak Osmanlı İmparatorluğu'nun oyunda yer alacağından dolayı ucuzladığında BF1'e satın almayı planlıyorum.

İndirim olmadan hiç bir oyun almak doğru gelmiyor. BF 4 180 lira iken indirim ile Premium Edition 60 liraya almıştım. GTA V aynı şekilde 80 lira civarı almıştım. Doom ve Total War aldığım parçalar ile hediye geldi. O indirimler illaki geliyor. Ancak inceleme tarzı bir düşünce olur ise beklemeden alınabilir. Büyük ihtimal ile bileşenler ile birlikte hediyeli şeklinde verilebilir. 350-450 lira şeklinde ürün ile birlikte almakta cazip geliyor.

"BF1 Origin cd key" bazı sitelerde 120-140TL pre-order packleri bu fiyata dahil olarak mevcut. Erken erişim şansını bilmiyorum.
Hazır konu benzerken BF fanlarına bende şunu sorayım.
Deluxe edition'a season pass ve ya BF1 Premium dahil olmayacak değil mi ? BF1 Premium sonradan mı gelecek ?
BF4 e geç başladım haliyle premium almaya niyetlenirken o parayı BF1 e ayırdım. Tek tek paket almak yerine season pass tercih etmişimdir her zaman.

Benim gözümde premium olayı dahil değilse deluxe edition 240 lira etmez arkadaşa da cevap olarak söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı