Battlefield 1 "Failed To Connect EA Online" Hatası

Bende de aynı problem var battlefield 1 arayüzüne giriyorum ama başlıktaki hatayı veriyor ve offline gözüküyorum. Aynı şekil battlefield 4 de girmiyor.
 
Kısacası sunucularda problem var. Ali abide zaten video da söylemişti "daha sunucular çökecek" diye :)
 
beyler :(
 

Dosya Ekleri

  • technoo.png
    technoo.png
    206,7 KB · Görüntüleme: 295
Arkadaşlar bende You have vonnection lost to the EA Servers uyarısı veriyor yanında da link vermiş. Fifa16da da hesap bağlanmıyor. Onca indirdik bir türlü oynayamadık. Beta oyun versiyonu belli bir zamana kadar değil dimi? Başlıktaki sorunla bendeki aynı mı ve düzelir mi bu durum ?
 
Yeni indirdim oynama fırsatım olmadı fakat Lost connection to ea servers hatası aldım sonra VPN değiştirdim bu hata gitti lakin daha sonra serverlara bağlanırken hata almaya başladım sanırım serverla alakalı.

Düzenleme:

Twitter'dan baktım @Battlefield demişki
BF1 Open Beta is currently experiencing server outages. We're working to resolve as soon as possible. Please stay tuned for more updates.

Bf1 Open Beta şu anda sunucu kesintileri yaşanıyor. En kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz. Lütfen daha fazla güncelleme haberler için takipte kalın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı