Battlefield 1 mi Battlefield 5 mi?

Neden BF 1 önermiyorum. Çünkü oyunu Türkler ve hileler mahvetmiş. Gram zevk alamadım oyundan.
Oyunda hiç hileyle karşılaşmadım. Türkler desen oyunda denk geldiyse bile varlıklarını hissetmedim. Ayrıca oyunda herkes çok iyi 100 level'den düşük kişi yok diyorlar ama en fazla 24 level biri geldi bana. Genelde 7-16 arası geliyorlar. Ama sıkıntı şu ki sen bir binanın içindesin ve bölgeyi ele geçireceksin. Sonra bir düşman uçağı kafana 16 tane bomba bırakıyor. Tekrar spawnlandın ve tüfekle ilerliyorsun, karşına bir Mark V veya St. Chamond çıkıyor. Onlar sizi gördüğü anda öldürüyorlar. Tanksavar bombası, bazukası vs. kullanma şansınız olmuyor. Oyunu Xbox'da oynuyorum.

Son düzenleme:
Oyunda hiç hileyle karşılaşmadım. Türkler desen oyunda denk geldiyse bile varlıklarını hissetmedim. Ayrıca oyunda herkes çok iyi 100 Level'den düşük kişi yok diyorlar ama en fazla 24 level biri geldi bana. Genelde 7-16 arası geliyorlar. Ama sıkıntı şu ki sen bir binanın içindesin ve bölgeyi ele geçireceksin. Sonra bir düşman uçağı kafana 16 tane bomba bırakıyor. Tekrar spawnlandın ve tüfekle ilerliyorsun, karşına bir mark v veya st. Chamond çıkıyor. Onlar sizi gördüğü anda öldürüyorlar. Tanksavar bombası, bazukası vs. kullanma şansınız olmuyor. Oyunu Xbox'da oynuyorum.

Katılıyorum BF1 daha iyi her açıdan hileylede hiç karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı