Battlefield 1 nasıl öğrenilir?

Alyeisk

Centipat
Daha fazla  
Battlefield 1 oyununa başlamak istiyorum. Oyunu A'dan Z'ye bilen bana gösterebilecek biri varsa çok mutlu olurum ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynayıp öğrenilir. Başta insanları görmek bile zor gelecektir. Bir yerden vurulacaksınız ancak nereden vurulduğunuzu bile anlayamayacaksınız.

Başlangıç tavsiyesi olarak dürbün veya nişangah açık ateş etmeye alışmanızı öneririm. Böylelikle karşı tarafla koşarak karşılaştığınızda ondan daha hızlı ateş edebilme imkanına sahip olacaksınız ve mermileriniz daha isabetli gidecek.

Ben genelde gözcü oynuyorum, gözlemci fişeklerinizi kullanmayı unutmayın. Rakip bir gözcü varsa oyunda, size doğru bir bölgeden parlaklık olduğunu göreceksiniz. Bu da rakip gözcünün sizi oradan dürbünle izlediği anlamına geliyor. Yerini tespit edip ondan önce davranıp vurabilirsiniz. Bu tarz ufak tüyolar önemli.

Tank kullanabilirsiniz ancak uçak kullanmaya henüz başlamayın. Zor iş. Sıhhiye ve destek birimleri de önemli. Eğer bir tankın içerisinde olacaksanız kesinlikle destek birimi seçin ki tankın canı azaldığında hemen inip tankı tamir edebilin. Kimse seçmiyor çünkü, bari siz tankın içerisinde olan bir asker olarak faydalı olun.

Haritalara da oynadıkça alışıyorsunuz, düşmanın nereden çıkacağı, nereden bakacağı, nerede olacağı zaten ezberinizde oluyor bir süre sonra. Başka sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz. İyi sosyaller.

Oynayıp öğrenilir. Başta insanları görmek bile zor gelecektir. Bir yerden vurulacaksınız ancak nereden vurulduğunuzu bile anlayamayacaksınız.

Başlangıç tavsiyesi olarak dürbün veya nişangah açık ateş etmeye alışmanızı öneririm. Böylelikle karşı tarafla koşarak karşılaştığınızda ondan daha hızlı ateş edebilme imkanına sahip olacaksınız ve mermileriniz daha isabetli gidecek.

Ben genelde gözcü oynuyorum, gözlemci fişeklerinizi kullanmayı unutmayın. Rakip bir gözcü varsa oyunda, size doğru bir bölgeden parlaklık olduğunu göreceksiniz. Bu da rakip gözcünün sizi oradan dürbünle izlediği anlamına geliyor. Yerini tespit edip ondan önce davranıp vurabilirsiniz. Bu tarz ufak tüyolar önemli.

Tank kullanabilirsiniz ancak uçak kullanmaya henüz başlamayın. Zor iş. Sıhhiye ve destek birimleri de önemli. Eğer bir tankın içerisinde olacaksanız kesinlikle destek birimi seçin ki tankın canı azaldığında hemen inip tankı tamir edebilin. Kimse seçmiyor çünkü, bari siz tankın içerisinde olan bir asker olarak faydalı olun.

Haritalara da oynadıkça alışıyorsunuz, düşmanın nereden çıkacağı, nereden bakacağı, nerede olacağı zaten ezberinizde oluyor bir süre sonra. Başka sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz. İyi sosyaller.
Gözcü sınıfı için silah tavsiyeniz var mı? MKIII Piyade kullanıyorum, memnunum aslında ama daha iyisi var mı merak ettim.

Gözcü sınıfı için silah tavsiyeniz var mı? MKIII Piyade kullanıyorum, memnunum aslında ama daha iyisi var mı merak ettim.

Yakın mesafede oynayacaksam ve düşmanlarla birebir çarpışmaya gireceksem Martini-Henry Piyade kullanıyorum. Belirli bir mesafe aralığında tek atan tek gözcü silahı kendisiydi sanırım. Bir videoda öyle bir bilgi öğrenmiştim. Dürbünü olmaması, demir nişangaha sahip olması yakın mesafe için artı bir özellik oluyor ve sanırım gerçekten yakındakilere tek atıyor. Ayağına vurduğum kişilerin bile öldüğüne şahit oluyorum sürekli.

Uzak mesafeler için "k. nişancı - keskin nişancı" olan silahları tercih etmiyorum daha zor geliyor oynaması. Onun yerine M1917 Enfield Susturuculu tercih ediyorum. Hem kullanımı daha kolay. Normal nişancıya göre daha fazla, keskin nişancıya göre daha az yakınlaştırma sağlıyor ve susturuculu olması güzel bir hissiyat sunuyor.

Nişancı silahı olarak da Gewehr 98 Nişancı modeli diğer silahlara nazaran daha iyi bir silah. Orta mesafedeki düşmanlara karşı oynayacaksanız Gewehr 98 tercih edebilirsiniz.

1739634208003.png

Başta sizde açık olmayabilir Martini-Henry, sanırım gözcü sınıfında belirli bir seviye atlayınca açılıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı