Battlefield 1 nereden alınır?

Nevzat19051

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Battlefield 1 satın almayı düşünüyorum.
Fakat baska sitelerde satışı var. EA sitesinde daha uyguna geliniyor. Almak mantıklı mı sizce?

Merhaba arkadaşlar.
Battlefield 1 satın almayı düşünüyorum.
Fakat baska sitelerde satışı var. EA sitesinde daha uyguna geliniyor. Almak mantıklı mı sizce?

Hocam öyle başka sitelerden ortak hesaplara hiç bulaşmayın çok ağır dolandırılırsınız benim tavsiyem direkt Steam'den şöyle kendi hesabınıza risksiz belasız Battlefield 1 ™ on Steam

Oyunu uzun süre online oynarım diyorsan al ama bence onun yerine game pass alıp oynamak daha mantıklı. Ucuza da bulabilirsin internette.
Game pass ne oluyor hocam
Hocam öyle başka sitelerden ortak hesaplara hiç bulaşmayın çok ağır dolandırılırsınız benim tavsiyem direkt Steam'den şöyle kendi hesabınıza risksiz belasız Battlefield 1 ™ on Steam
Steam pahalı hocam. Ea da 55tl standart edition

Bencede arkadaş haklı 5 liraya bf1 hayal.
Game pass ne oluyor hocam

Steam pahalı hocam. Ea da 55tl standart edition
Game pass internete yaz Xbox'ın platformu ucuza yüzlerce oyun oynayabiliyosun. Minecraft felan buna dahil. Orjinal olarak bide bunların hepsi. Tüm Battlefieldlar, EA oyunları var içinde.

Google'a Game pass ucuz kod yazabilirsin almak için daha da ucuza gelir. Sadece kod kullanırken Microsoftun sitesinde kartını giriyosun o otomatik ödemeyi açıyor. Onu kapatınca da bitiyo herşey.

Bencede arkadaş haklı 5 liraya bf1 hayal.

Game pass internete yaz Xbox'ın platformu ucuza yüzlerce oyun oynayabiliyosun. Minecraft felan buna dahil. Orjinal olarak bide bunların hepsi. Tüm Battlefieldlar, EA oyunları var içinde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220503_002343.jpg
    Screenshot_20220503_002343.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 90

Technopat Haberler

Geri
Yukarı